Featured Posts

1/5/12

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!


 
Συναγωνιστές, Ζυγώνει η μέρα για την τεράστια, όπως όλα δείχνουν, εκλογική επιτυχία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Σαν ορμητικός χείμαρρος οι νέοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κάνουν πραγματικότητα το χειρότερο εφιάλτη του συστήματος. Έναν εφιάλτη που λέγεται Λαϊκό εθνικιστικό κίνημα ελευθερίας και ανατροπής. Το κίνημα του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πριν από χρόνια αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι του συστήματος- πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες κ.τ.λ. μας λοιδωρούσαν και μας έλεγαν γραφικούς για το σύνθημα που γράφαμε στους τοίχους «ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ».
Να όμως που ο φόβος τους γίνεται πραγματικότητα. Ερχόμαστε για να ζωντανέψουμε και πάλι την Πατρίδα μας. Ερχόμαστε για να κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη και ισχυρή. Ερχόμαστε για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας, μια πατρίδα που πούλησαν στους διεθνείς τοκογλύφους και στα ξένα συμφέροντα οι δόλιοι ανθέλληνες του πολιτικού κόσμου.
Την πατρίδα που ξεπούλησαν όχι μόνο τώρα αλλά από το 1974 και μετά σύσσωμη η πέμπτη φάλαγγα του πολιτικού κόσμου οιασδήποτε τοποθέτησης, δεξιάς- κεντροδεξιάς ή αριστεράς- κεντροαριστεράς. Ερχόμαστε για να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τους αλλόφυλους και αλλόδοξους λαθρομετανάστες αλλοδαπούς που δολοφονούν και κλέβουν το λαό μας.
Ερχόμαστε λοιπόν και είμαστε χιλιάδες!
Όσο και με ό,τι μέσο θελήσουν να μας σταματήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Τα κόλπα τους είναι παρωχημένα. Οι ασκήσεις που έχουν κάνει επί χάρτου, τα διάφορα σενάρια και σεμινάρια όλων αυτών των αποφοίτων των διαφόρων σχολών πέραν του Ατλαντικού ή της πάλαι ποτέ Σοβιετίας δεν θα πιάσουν τόπο. Οι νέοι ξύπνησαν. Οι Έλληνες ξύπνησαν από το λήθαργο της μεταπολίτευσης και την καταστολή του καταναλωτισμού. Θα λυσσάξουν αυτές τις ημέρες οι διάφοροι αργυρώνητοι καλά ή μη χαρτζιλικωμένοι από τα σκοτεινά κέντρα και τις πρεσβείες δημοσιογράφοι. Σαν νέες υστερικές Πασιονάριες θα κραυγάζουν το NO PASARAN.
Φίλοι μου, ας τους κάνουμε τη χειρότερη καζούρα της ζωής τους. Όχι μόνο pasaran αλλά pasaran και με ποσοστό έκπληξη. Τι αυγό και τι φιδάκια, τι αναλύσεις και τι σκυθρωπά μούτρα έχουμε να απολαύσουμε το βράδυ της επόμενης Κυριακής. Και τι δε θα πουν για μας φυσικά πάντα χωρίς εμάς. Αυτό όμως που δεν μπορούν να καταλάβουν ποτέ όλοι αυτοί οι «περισπούδαστοι» αναλυτάδες, όλοι αυτοί οι γεννημένοι από παιδιά γέροι είναι ότι η ισχυρή και ακατάλυτη ορμή της νιότης είναι αυτή που γράφει την ιστορία. Με τους νέους μπροστά έγιναν όλες οι μεγάλες ιστορικές αλλαγές. Το καινούργιο πάντα έριχνε το παλιό. Η νιότη ήταν παρούσα σε κάθε στιγμή της ελληνικής ιστορίας. Για τα νεότερα χρόνια νέοι δυνατοί και ανυπότακτοι ήταν οι κλέφτες στα βουνά της σκλαβωμένης Ελλάδας.
Νέοι ήσαν αυτοί που απελευθέρωσαν την Ελλάδα από τον τούρκο δυνάστη το 1821.
Νέοι αγωνίστηκαν στα σώματα των οπλαρχηγών για τη σωτηρία της Μακεδονίας μας από την επιβουλή των βαρβάρων κομιτατζήδων στις αρχές του περασμένου αιώνα.
Νέοι στρατιώτες απελευθέρωσαν την Ελλάδα στους Βαλκανικούς πολέμους του 1912-1913.
Νέοι μαχητές πάλεψαν για το όνειρο στις εσχατιές της Ανατολίας το 1922.
Νέοι στρατιώτες φώναζαν «ΑΕΡΑ» στο αλβανικό μέτωπο και στα οχυρά του Ρούπελ εναντίον Ιταλών και Γερμανών.
Νέοι υπερασπίστηκαν την Αθήνα στο Σύνταγμα χωροφυλακής Μακρυγιάννη κατά τον κόκκινο Δεκέμβρη του ΄44.
Νέοι πολέμησαν στο συμμοριτοπόλεμο. Νέοι κι από τις δύο πλευρές σκοτώθηκαν σε έναν από τους χειρότερους πολέμους της ελληνικής ιστορίας.
Τότε που η Ελλάδα ήταν έρμαιο στα χέρια και τα παιχνίδια των δήθεν καλών μας συμμάχων Αγγλο- Αμερικάνων αλλά και Σοβιετικών.
Νέοι πιστοί, πατριώτες και ελληνορθόδοξοι έγραψαν την εποποιία του Κυπριακού αγώνα και της ΕΟΚΑ.
Νέοι έδωσαν τη ζωή τους στις διαδηλώσεις συμπαράστασης των Κυπρίων αδερφών μας και δολοφονήθηκαν από το Καραμανλικό κράτος στα τέλη της δεκαετίας του ΄50.
Νέοι λοιπόν και σήμερα γράφουν την ιστορία. Νέοι είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης για την ελευθερία. Αυτοί οι νέοι αυτά τα «παιδιά» της Χρυσής Αυγής όπως υποτιμητικά δήθεν- για μας τιμητικά- γράφουν οι υβριστές μας είναι η ελπίδα όχι μόνο για το κίνημά μας αλλά και αυτή καθαυτή την ύπαρξη της πατρίδας μας. Αυτή η νέα γενιά αγωνιστών που πλαισιώνει μαζικά το κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι τα διαμάντια που ξεχωρίζουν μέσα στο βούρκο της 38χρονης μεταπολιτευτικής ισοπέδωσης. 38 χρόνια προπαγάνδας και παραμένουμε όρθιοι και νέοι με τους νέους, αλώβητοι, υπερήφανοι και γενναίοι μαχητές όταν τα πάντα καταρρέουν γύρω μας.
Αυτή φίλοι μου είναι η πραγματικότητα που δεν μπορούν πλέον να κρύψουν ούτε οι αναλυτές ούτε οι δημοσκόποι. Γράφουν λοιπόν «ισχυρή η επιρροή της Χρυσής Αυγής στους νέους» αυτό αγαπητοί αναγνώστες είναι και το μεγάλο μας όπλο. Αυτό θέλουν να διαστρέψουν, αποκρύπτοντας κατά έναν τρόπο και τις δικές τους προδοσίες. Μιας και οι περισσότεροι από αυτούς υπήρξαν αριστεροί στα νιάτα τους-ασθένεια που φέρουν στο μυαλό τους μέχρι σήμερα- και τώρα είναι συνειδητοί υπάλληλοι του Δ.Ν.Τ. της πλουτοκρατίας και των υπερατλαντικών ιμπεριαλιστών. Λένε λοιπόν για μας στις αναλύσεις τους «θα συμβιβαστούν-θα τους καταπιεί το σύστημα-θα φορέσουν γραβάτες» και διάφορα άλλα αστεία όπως «θα μεγαλώσουν και θα συμβιβαστούν». ΟΧΙ κύριοι «ο εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου».
Και ο υπογράφων και οι συναγωνιστές του υπήρξαμε νεότεροι αλλά δεν προδώσαμε, δεν εξαργυρωθήκαμε, δεν συμβιβαστήκαμε, δεν υποστείλαμε τη σημαία της πίστης. Και να ΄μαστε παρόντες στην κρίσιμη στιγμή της μάχης. Τη στιγμή του εθνικού αγώνα για την τιμή, την αξιοπρέπεια, την ελευθερία του λαού και της πατρίδας. Δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι αυτοί πως αν ήσουν χρυσαυγίτης στο λύκειο θα είσαι χρυσαυγίτης και στο Πανεπιστήμιο. Αν ήσουν χρυσαυγίτης στο στρατό, θα είσαι χρυσαυγίτης και στην οικογένεια. Και αυτοί οι χρυσαυγίτες θα κάνουν και άλλους χρυσαυγίτες. Κάντε λοιπόν αναλυτάδες εκτιμήσεις για φαινόμενο, για φίδια κ.τ.λ. , σαπίστε μέσα στους βερμπαλισμούς σας. Καταλάβετε πως το κίνημά μας είναι η υγιής αντίδραση του ζώντος οργανισμού που λέγεται Έθνος, είναι το φάρμακο που θα πνίξει και θα εξοντώσει όλα αυτά τα καρκινικά κύτταρα,μεταξύ των οποίων είστε και εσείς και τα οποία κατατρώγουν τη σάρκα της πατρίδας 38 χρόνια τώρα.
Αγαπητοί μου, αυτός ο χείμαρρος, ορμητικός και μαχητικός, δε γυρίζει πίσω! Αφύπνισε κα αφυπνίζει τον απλό Έλληνα. Με μπροστάρη τη νεολαία ξεσηκώνει όλους τους παλαιότερους συναγωνιστές.
Φίλοι και συναγωνιστές
Στις εκλογές της 6ης Μαϊου δεν πρέπει να λείψει κανείς. Όλοι είναι απαραίτητοι, όλοι είναι χρήσιμοι. Οι στιγμές είναι ιστορικές και σημαντικές. Τόσο για το κίνημά μας όσο και για την πατρίδα μας. Θα πρέπει μετά από χρόνια, με ειλικρίνεια να δηλώνουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας «ναι ήμουν και εγώ εκεί!» Εμπρός λοιπόν συναγωνιστές, να σταθούμε όρθιοι μπροστά στην πρόκληση της ιστορίας. Να σταθούμε όρθιοι μπροστά στο λαβωμένο θηρίο που ξερνάει τον οχετό του εναντίον μας. Να ξεφύγουμε από τις παγίδες και τις τρικλοποδιές του παρακράτους και των μηχανισμών του. Να περιφρουρήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον ιερό μας αγώνα. Να βρωντοφωνάξουμε σε όλο τον κόσμο ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ! Η 6η Μαϊου ας είναι για μας ένας σταθμός-μία ιστορική στιγμή. Η 7η Μαϊου όμως θα πρέπει να μας βρει πιο δυνατούς, πιο αποφασιστικούς, πιο αγωνιστικούς και πιο πιστούς από ποτέ στη μάχη για την Πατρίδα και την Ελευθερία.

Χρήστος Παππάς Χρυσαυγίτης (ψηφοδέλτιο επικρατείας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: