Featured Posts

2/3/11

Από τα Τρίκαλα ο ένας νεκρός Αστυνομικός του μακελειού στην Αθήνα

Σοκ στην Τρικαλινή κοινωνία από την είδηση της δολοφονίας των Αστυνομικών στην Αθήνα από ένοπλους κακοποιούς, καθώς ο ένας εκ των νεκρών Αστυνομικών, είναι Τρικαλινής καταγωγής.













Από τα Τρίκαλα ο ένας νεκρός Αστυνομικός του μακελειού στην Αθήνα

Πρόκειται για τον 22χρονο Γεώργιο Σκυλογιάννη του Χρήστου από το Κεφαλόβρυσο.

Ο άτυχος Αστυνομικός μαζί με 3 συναδέλφους του εκ των οποίων ένας νεκρός ο 23χρονος Ιωάννης Ευαγγελίδης, στις 18.37 σήμερα το απόγευμα  πήραν κλήση από το το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης για διάπραξη ληστείας σε περίπτερο, επί της Λεωφ. Δημοκρατίας 337 στο Μενίδι, από τρείς (3) δράστες και δόθηκαν στοιχεία του αυτοκινήτου που αυτοί επιβιβάσθηκαν. Μετά από λίγα λεπτά το αυτοκίνητο εντοπίσθηκε επί της Λεωφ. Κηφισσού, με κατεύθυνση προς Πειραιά και ακολούθησε καταδίωξη από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και περιπολικά αυτοκίνητα. Την 18.50’ ώρα στον παράδρομο της Λεωφ. Κηφισσού στην περιοχή Αγ. Ι. Ρέντη και ενώ η καταδίωξη συνεχίζονταν οι δράστες ακινητοποίησαν απότομα το αυτοκίνητο, αποβιβάσθηκαν από αυτό και άρχισαν να πυροβολούν επανειλημμένα με καλάσνικοφ και πιστόλι κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.

Ευαγγελίδης ΙωάννηςΑπό τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν οι 4 Αστυνομικοί, εκ των οποίων οι 2 εξέπνευσαν  οι δε άλλοι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.  Επίσης βολές από τους πυροβολισμούς των δραστών δέχθηκαν 4 ακόμη αστυνομικοί, 2 στα κράνη και δύο 2 στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους, χωρίς να τραυματισθούν. Ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις εντοπίσθηκε το όχημα των δραστών στην περιοχή Αγ. Ι. Ρέντη, το οποίο φέρει κλεμμένες πινακίδες και εντός αυτού βρέθηκαν όπλα πιστόλι-καλάσνικοφ , ενώ η εξερεύνηση συνεχίζεται στη Δ/νση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως συνεχίζονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων.

 http://www.trikalanews.gr/article/24983/

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!

ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ !!!

http://www.facebook.com/pages/%CE%A4%CE%91-%CE%A3%CE%A5%CE%9B%CE%9B%CE%A5%CE%A0%CE%97%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%99%CE%91-%CE%9C%CE%91%CE%A3-%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A3-2-%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%A5%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%9F%CE%9C%CE%91%CE%94%CE%91%CE%A3-%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A3-122011/143646742360192

Ανώνυμος είπε...

Όσοι είστε Αθήνα επισκεφθείτε τον χώρο της άνανδρης δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκαν τα καμάρια μας κι αφήστε μερικά λουλούδια και για εμάς που μένουμε στην επαρχία... Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Για την τιμή των αστυνομικών και την μνήμη τους πρέπει να βρεθούν άμεσα οι εγκληματίες και να εκτελεστού δημόσια...!!!!

Ανώνυμος είπε...

otan to evlepa eklega ..den to pusteuw oti fugan apo to spiti tous k den gurisan palu stous dikous tous ....elpizw n vre8oune k na ektelestoune to eidio...........

Ανώνυμος είπε...

na broune tous adistaktous dolofonous pou phran tis psixes ton athoon paidion!!!na skotonan tis manes tous h ta paidia tous oi elehnoi psixroi ektelestes.