Featured Posts

9/5/12

Χρυσή Αυγή: Ετοιμάζονται για νέες εκλογές - Μιλάνε για νοθεία - Επίθεση Π.Καμμένου εναντίον τους








ImageMε χιούμορ επιχειρούν να απαντήσουν στην ολομέτωπή επίθεση που υφίστανται τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για το περίφημο πλέον επεισόδιο με τους δημοσιογράφους και το "Εγέρθητι" που έχει γίνει στο σλόγκαν των εκλογών του 2012.
«Θα απαιτούμε και να εγείρονται και να πέφτουν και για κάμψεις οι εκπρόσωποι του Τύπου, όπως κάνουμε στο στρατό», αναφέρει σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό σταθμό, STAR, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και πλέον βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Και συνεχίζει: «Εδώ και δεκαετίες όλα τα κανάλια λασπολογούν και συκοφαντούν τη Χρυσή Αυγή. Ο πολύς κόσμος που το είδε, είπε ότι “ε, καιρός ήταν να τους κάνετε κι εσείς ένα καψώνι”. Δεν είναι τόσο τραγικό το θέμα. Μια ολόκληρη κυβέρνηση κάνει καψώνι στον ελληνικό λαό. Του κόβει μισθούς, συντάξεις, στέλνει τα ΜΑΤ να τους ραντίζουν με χημικά, όποτε αντιδρά. Το να πούμε σε κάποιους δημοσιογράφους ότι πρέπει να σηκωθούν εις ένδειξη σεβασμού, δεν είναι μείζον θέμα. Πλέον, το εγέρθητι έχει γίνει σλόγκαν παντού».
Πάντως το επεισόδιο έχει δημιουργήσει συζητήσεις και στο εσωτερικό του κόμματος σε ότι αφορά την σκοπιμότητά του και "το μη αναγκαίο να δημιουργηθεί τέτοιο θέμα την στιγμή του θριάμβου μας" , όπως σημείωναν χαρακτηριστικά.
Πάντως το κόμμα ετοιμάζεται για τις επόμενες εκλογές, καθώς οι εκτιμήσεις τους είναι ότι "Θα πάνε την Ελλάδα σε εκλογές γιατί δεν τους βγαίνουν τώρα τα κουκιά του Μνημονίου". Και όταν λέμε "ετοιμάζονται", θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την αντιπροσώπευση του κόμματος στα εκλογικά κέντρα γιατί θεωρούν ότι έχει γίνει νοθεία σε μεγάλο αριθμό ψηφοδελτίων που κρίθηκαν άκυρα με διάφορες προσφάσεις σε εκλογικά κέντρα όπου δεν υπήρχαν δικοί τους εκπρόσωποι.
Στο μεταξύ σήμερα Πάνος Καμμένος πρόεδρος των Ανεξάρητων προχώρησε σε νέα σφοδρή επίθεση εναντίον τους χαρακτηρίζοντάς τους "νεοναζιστές".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: