Featured Posts

14/5/12

«Ημιανάπαυση» μέχρι την επόμενη έφοδο προς τη Νίκη



Μετά τα εκλογικά αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών,  η καθεστωτική κουρελού δεν μπορεί να μετασχηματιστεί σε κυβερνητική  τουαλέτα για την Γ' (γάμα) «ελληνική» δημοκρατία. Μεγάλη λαχτάρα: Η μαρξοφιλελεύθερη εξουσιαστική σπείρα τσακώνεται άγρια.  O ΣΥΡΙΖΑ (που όπως φαίνεται πρόκειται να παίξει το ρόλο του νέου ΠΑΣΟΚ στον 21ο αιώνα) με ολίγη σάλτσα  από ΔΗΜΑΡ,  ξεφτύλισε τους ανίκανους «δημοκρατικούς» συνέταιρούς του ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται ως... κουκουλοφόρος εκδικητής να πάρει  επιτέλους την μετεμφυλιοπολεμική εκδίκηση της αριστεράς.

Γι'  αυτό εμείς οι Χρυσαυγίτες, όντας αμετανόητοι Πολιτικοί Στρατιώτες του Έθνους θα μιλήσουμε πάλι  σε «στρατιωτική γλώσσα», με... παραγγέλματα όπως  μας μυκτηρίζουν οι αστράτευτοι, απάτριδες και εθνομειοδότες εχθροί μας: «Ημιανάπαυση»  λοιπόν, μέχρι την επόμενη  έφοδο προς τη Νίκη.


Περιφρονείστε τις πολύχρωμες ρόμπες της προσκυνημένης δημοσιογραφίας. Ο αγοραίος εσμός από αυτούς τους ψευτοπαλληκαράδες, ζήτουλες και λιβανιστές της μαρξοφιλελεύθερης εξουσιαστικής σπείρας είναι  απλά εξάγγελος του καθεστωτικού παρασκηνίου: «. τα νέα που μας φέρνει είναι όλα μια ψευτιά κι απέχουνε πολύ απ την αλήθεια. γιατί έχει γλώσσα μόνο  για να γλύφει».

Όσες επικοινωνιακές συκοφαντίες κι απάτες να  κάνουν  τα καθεστωτικά παπαγαλάκια  των ΜΜΕ, όσες χολερικές ειρωνείες και κατάρες να ξεράσουν, το Κίνημα του Λαϊκού Εθνικισμού είναι εδώ!  Σκληρό και πειθαρχημένο!

Συναγωνιστές και Φίλοι: Τα διεθνή ανθελληνικά κέντρα και τα ντόπια ανδρείκελά τους φρύαξαν με την περήφανη και καθάρια νίκη μας. Ο Λαός μας αφυπνίζεται. Ο Αγώνας μας συνεχίζεται.  Προετοιμαστείτε να ξαναστείλουμε στα τσακίδια τους εθνοπροδότες, τους μιζαδόρους και τους μεταναστολάγνους.  Παρατεταγμένοι και πανέτοιμοι για πιο σαρωτικό πλήγμα ενάντια στην εθνοαποδόμηση και  την ξενοδουλεία.

Αποφασιστικά και αδίστακτα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!  

http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: