Featured Posts

29/5/12

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΒΡΑΙΟΙ..." - Θα τους απαντήσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου !


Θα τους απαντήσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου

ΔΙΕΘΝΗΣ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Ανοικτή επιστολή, με τον τίτλο «Είμαστε όλοι Έλληνες εβραίοι», έστειλαν κάποιες «προσωπικότητες» από την Ευρώπη και την Αμερική, στην βρετανική εφημερίδα  «Guardian», με την οποία κάνουν ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μιας κυρίαρχης χώρας (ή μήπως κάνουμε λάθος;), εκφράζοντας την… ανησυχία τους για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή. Παρεμπιπτόντως, το σύνθημα «Είμαστε όλοι εβραίοι», το φώναζαν οι αναρχοκομμουνιστές του γαλλικού Μάη του ’68, απαντώντας στην καταγγελία του περίφημου Στρατηγού Ντε Γκωλ, ότι οι επικεφαλείς τους ήσαν όλοι εβραίοι (πράγμα το οποίον ήταν απολύτως ορθό). Ιδού η επιστολή:
«Το νέο-ναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή, μπήκε αυτόν τον μήνα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Με το έμβλημα εμπνεύσεως από τη σβάστικα, τους Χιτλερικούς χαιρετισμούς, την αντί-σημητική και ρατσιστική ιδεολογία, την άρνηση του Ολοκαυτώματος, τη βία απέναντι στους μετανάστες, τις απειλές εναντίον των δημοσιογράφων, το κόμμα αυτό εκπροσωπεί τον γερμανικό εθνο-σοσιαλισμό, που οδήγησε την Ευρώπη στο χάος και την αιματοχυσία. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που απειλείται από την αναγέννηση του νεο-Ναζισμού. Στη Λετονία ο πρόεδρος της Δημοκρατίας υποστήριξε για πρώτη φορά την πορεία της πρώην ομάδας Waffen SS, παρά της έντονες αντιδράσεις. Στην Αυστρία, η ακροδεξιά οργάνωση FPÖ, νοσταλγος του Τρίτου Ράιχ μπαίνει επίσης, στη Βουλή σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Στην Ουγγαρία, νέο ακροδεξιό κόμμα «το Κίνημα των Ούγγρων Φρουρών» απειλεί και τρομοκρατεί Εβραίους αλλά και Ρομά. Στην οικονομική και κοινωνική αυτή κρίση που συνεχίζεται (στην Ευρώπη), η οποία ευνοεί την φρενήρη αναζήτηση για αποδιοπομπαίους τράγους και ενισχύει τον φόβο της παρακμής "της γηραιάς Ηπείρου" η στρατηγική ενάντια στο "ξένο" είναι πλέον πολύ αποτελεσματική. Κατάφερε να ενισχύσει ακροδεξιά κόμματα. Αυτή η νέα ακροδεξιά άνοιξε τον δρόμο για κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή να αποσπούν ψήφους, ενώ ανοιχτά προωθούν τον "λόγο του μίσους". Αντιμέτωποι με αυτή τη φοβερή κατάσταση- που ενισχύεται πλέον με την εκλογή νεο- Ναζιστών βουλευτών στο ελληνικό κοινοβούλιο».
Το κείμενο συνυπογράφουν ανάμεσα σε άλλους ο Βρετανός κοινωνιολόγος, Antony Giddens, ο Ιταλός αμπελοφιλόσοφος Dario Fo , ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Bernard Kouchner, ο σκηνοθέτης, Amos Gitaï, ο συγγραφέας Elie Wiesel, ο επίσης συγγραφέας AB Yehoshua, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος Benjamin Abtan, ο συγγραφέας Bernard- Henri Levy, κα.

http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: