Featured Posts

16/5/12

Ο Γ.Καρατζαφέρης στη ΝΔ. "ΟΧΙ" ΑΠΟ ΝΤΟΡΑ Κ ΜΑΝΟ. Α ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ....


Στη ΝΔ θεωρούν εαυτούς ως μοναδικούς εκφραστές της δεξιάς-κεντροδεξιάς και ως έτσι αντιμετωπίζουν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, παρά το γεγονός ότι τα ίδια ποσοστά με τη ΝΔ έλαβαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, οι οποίοι σε επίπεδο ψηφοφόρων προέρχονται όλοι από την συντηρητική βάση της κοινωνίας και κυρίως από την δεξαμενή της ΝΔ.
Η αλαζονική συμπεριφορά της ΝΔ είναι βέβαιη συνταγή ήττας και μάλιστα όχι από το ΠΑΣΟΚ, αλλά ... από τον ΣΥΡΙΖΑ! Την στιγμή που οι διεργασίες στο παρασκήνιο για την ... "πανστρατιά" έχουν μείνει απλά συνθήματα.
Μάλιστα στη ΝΔ μιλάνε για "πανστρατιά" κατά της Αριστεράς, αλλά κάποιος ψηφοφόρος που θα ήθελε να ψηφίσει με αυτά τα κριτήρια, δεν θα ψήφιζε ΝΔ αλλά ένα σκληρό δεξιό κόμμα όπως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή; Ποιος θα είναι πιο "καθαρός" αντίπαλος μιας Αριστεράς, μια ΝΔ αλλοτριωμένη από τους μνημονιακούς και τους τραπεζίτες ή ένα "σκληρό" δεξιό κόμμα;
Πάντως έχει βρει συνοδοιπόρους στην "παναστρατιά"ο Α.Σαμαράς: Τον ... Γ.Καρατζαφέρη, ο οποίος πιθανότητα θα ενταχθεί στη ΝΔ για να μην «Αφήσουμε να παραδοθεί η χώρα στο ροζ όραμα των συντρόφων του κ. Τσίπρα».


Πάντως οι νεοφιλελεύθεροι της ΔΗΣΥ και της Δράσης θα κατέβουν στις εκλογές κλείνοντας τα αυτιά τους στο κάλεσμα για "πανστρατιά".


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: