Featured Posts

5/4/12

Το Λονδίνο γέμισε με "gay" λεωφορεία! ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ !!!(Μιαζω'η πουστράκια....πάντα πουστράκια!)


H φιλανθρωπική οργάνωση "Stonewall" διάλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να μεταδώσει το μήνυμά της περί ίσων δικαιωμάτων προς τους ομοφυλόφιλους, αλλά και το δικαίωμά τους να παντρεύονται. Συγκεκριμένα 1.000 λεωφορεία έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμους του Λονδίνου με γραμμένο το σύνθημα "Κάποιοι άνθρωποι είναι gay - Ξεπέρασε το".

Αφορμή στάθηκε η διαβούλευση στο βρετανικό κοινοβούλιο.....
από τις 15 Μαρτίου, για την επέκταση της νομιμότητας των γάμων μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. Μέλη της οργάνωσης "Stonewall" εξηγούν πως αυτός είναι ένας τρόπος να ακουστεί η φωνή τους.

Το σύνθημα δημιουργήθηκε το 2007, για μια εκστρατεία του "Stonewall" ενάντια στην ομοφοβία στα σχολεία και του ομοφοβικού εκφοβισμού. Από τότε το σύνθημα αυτό αποτελεί ένα "όπλο" για την οργάνωση, ενάντια στην κάθε είδους βία που υφίσταται όποιος είναι ομοφυλόφιλος.

Στο πλευρό της οργάνωσης στάθηκε ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός, Gordon Brown, o δήμαρχος του Λονδίνου, Boris Johnson, ένας από τους ιδρυτές του "Stonewall", ο διάσημος ηθοποιός και Sir, Ian McKellen (γνωστός από τον ρόλο του στην τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ως μάγος Γκάνταλφ), Alan Carr, Rhona Cameron, Sarah Waters και Dannii Minogue.

Δεν υπάρχουν σχόλια: