Featured Posts

13/4/12

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ – Ιούδες, η ώρα του τέλους σας πλησιάζει…


 
Ένα μετά το άλλο τα εμετικά και συκοφαντικά άρθρα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», «ΝΕΑ», «ΒΗΜΑ», κανάλια όλοι κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και χωρίς δικαίωμα αντιλόγου στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όμως, οι Ιούδες της Εθνικιστικής Ιδέας (οι οποίοι συμπαρίστανται ολόθερμα στον αντιφασιστικό αγώνα του Καρατζαφέρη) έχουν το θράσος να γράφουν ότι μας προβάλουν τα ΜΜΕ. Εδώ γελάνε με την γελοιότητά τους και κλαίνε με το κατάντημά τους. Σε μία μάλιστα εφημερίδα, στο έγκυρο υποτίθεται «Βήμα», διαβάσαμε και το εξής: «O ίδιος, όπως δημοσιεύεται στο περιοδικό του κόμματος, τον Μάιο του 2005 βρέθηκε στο Βερολίνο για να τιμήσει με το γερμανικό ναζιστικό κόμμα NPD την επέτειο της ήττας του Χίτλερ (Μάιος 1945)…»



Η φαντασία τους οργιάζει. Ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Ούτε καν για τουριστικούς λόγους… Αυτή είναι η αξιοπιστία των λασπολόγων μας.
Για όλα όσα γράφονται μία δήλωση:

Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και σεβόμαστε την Πίστη του Λαού μας, την Ορθοδοξία των Ελλήνων και το έχουμε δηλώσει επίσημα στην πολιτική μας διακήρυξη του 1992, εδώ και 20 χρόνια! Όποιος θέλει το πιστεύει, τους υπόλοιπους τους γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας, ας μη μας ψηφίσουν, μας είναι αδιάφορο.

Βεβαίως και η λάσπη δεν τελείωσε. Διαβάζουμε σχετικά στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» της Κυριακής:
«Διεργασίες σε όλα τα κόμματα – Πυρετώδεις διαβουλεύσεις εν όψει των εκλογών, Των Π. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ, Γ. ΤΕΡΖΗ: “Ιδιαίτερη κινητικότητα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιδεικνύει, τέλος, η Χρυσή Αυγή, που αποτελεί έναν από τους αποδέκτες της ψήφου διαμαρτυρίας των πολιτών. Ζητούμενο αποτελεί αν θα αντέξει, το επόμενο διάστημα, την πίεση που θα της ασκηθεί όταν και αναμένεται να ενταθούν τα δημοσιεύματα για τον βίο και την πολιτεία της οργάνωσης”.
Έχουμε, γράφουν, ιδιαίτερη κινητικότητα, αλλά αυτή γίνεται αθόρυβα… Τι εννοούν αθόρυβα; Γιατί δεν λένε ευθέως ότι ΘΑΒΟΥΝ όλα τα ΜΜΕ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Όσο για την συνέχεια της λάσπης, μας την αναγγέλλουν! Ας μη ανησυχούν, θα την αντέξουμε!..

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: