Featured Posts

29/4/12

Η Γυναίκα και ο Σύγχρονος Κόσμος



Στη σημερινή κοινωνία, στην οποία κυριαρχούν τα πρότυπα της εκπόρνευσης, όπου ο ρόλος της μητέρας έχει απαξιωθεί και έχει αντικατασταθεί από επιφανειακές αξίες, οι γυναίκες της Χρυσής Aυγής, δυναμικές και συνειδητοποιημένες για τη φύση του γυναικείου φύλου, προβάλουν σθεναρά ένα υγειές πρότυπο. Πρότυπο βασισμένο σε πραγματικές αξίες, καθοδηγούμενες σε έναν τρόπο ζωής από τα ιδανικά της υπέρλαμπρης ελληνικής φυλής και της Πατρίδας μας. Φτάνει πια, η γυναίκα δεν αποτελεί ένα σκεύος ηδονής, ούτε αντικείμενο για να πωλούνται με τρόπο σεξιστικό, σωρείες αχρείαστων καταναλωτικών προϊόντων. Εμείς θέτουμε πρωτίστως την πνευματική και ηθική καλλιέργεια, και δεν την χρησιμοποιούμε απλώς ως ένένα «εξτραδάκι» στην γενική εικόνα μιας σεξιστικής θηλυκής ύπαρξης. Ναι, για εμάς μια γυναίκα που είναι μητέρα, αποτελεί από μόνη της υψηλή αξία. Εδώ θα ήθελα να διευκρινίσω προς όλες αυτές τις δήθεν φεμινίστριες πως εμείς δεν επιθυμούμε η Ελληνίδα να είναι καθηλωμένη μπροστά στο χαζοκούτι και να παρακολουθεί τούρκικα σίριαλ και κουτσομπολίστικες εκπομπές, οι οποίες προβάλλουν ένα δήθεν lifestyle και προωθούν γυναίκες που έχουν να επιδείξουν ικανότητες μόνο στις πίστες και στις πασαρέλες, δημιουργώντας ένα κλίμα ανασφάλειας στην γυναίκα που που ασχολείται με τη φροντίδα της οικογένειας και των παιδιών της.


Αναρωτήθηκαν πραγματικά εάν όλες αυτές είναι πραγματικά ευτυχισμένες, ή απλώς βουτηγμένες στην υποκρισία ενός «δήθεν», επιφανειακού τρόπου ζωής; Εμείς επιθυμούμε οι γυναίκες να μορφώνονται γιατί εκείνες θα γαλουχήσουν τα παιδιά τους, τα οποία είναι η ελπίδα και το μέλλον αυτής της χώρας. Πιστεύουμε ότι η πολύτεκνη μητέρα πρέπει να στηρίζεται από το κράτος, τέρμα πια τα ατέλειωτα κονδύλια στους λαθρομετανάστες, να στηριχτεί επιτέλους η μητέρα που με τόσο κόπο μεγαλώνει τα παιδιά της. Η γυναίκα αγαπητές φεμινίστριες δεν είναι ρομπότ, να δουλεύει 8 ώρες την ημέρα και ταυτόχρονα να φροντίζει την οικογένειά της.

Επιπροσθέτως, για εμάς δεν τίθεται πρόβλημα ισότητας ή υπεροχής ανάμεσα στον άνδρα και την γυναίκα, αφού πιστεύουμε ότι αποτελούν δύο διαφορετικές υποστάσεις, που έχουν ταχθεί από την Φύση να αλληλοσυμπληρώνονται, έχοντας να επιτελέσει ο καθένας το δικό του ξεχωριστό Χρέος απέναντι στην Ζωή. Πιο είναι άραγε, το νόημα του συνεχούς ανταγωνισμού με το ανδρικό φύλο; Για όνομα του Θεού, άνδρες και γυναίκες δεν είμαστε εχθροί όπως προσπαθεί να μας πείσει το φεμινιστικό κίνημα. Πως μπορούν να είναι ανταγωνιστές τα δύο φύλα, όταν η συνεύρεσή τους επιφέρει το Θείο δώρο που αποτελεί η γέννηση ενός παιδιού;

Εμείς πιστεύουμε στον αμοιβαίο σεβασμό, στην συντροφικότητα και στην ασφάλεια που πρέπει να υπάρχει μέσα στην οικογένεια. Τι να κάνουμε, δεν είμαστε όμοιες με τους άνδρες, όπως και αυτοί δεν είναι όμοιοι με εμάς. Και ναι, για εμάς τις Χρυσαυγίτισσες, το πρότυπο της γυναίκας που προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία της υστερικά και με περίσσεια μαγκιά που θα ζήλευε και ο κάθε νταλικέρης, δεν μας κάνει. Ομοίως, δεν μας κάνει ούτε ο άνδρας που την θηλυπρέπειά του θα ζήλευε κάθε μία από εμάς. Εμείς θέλουμε γυναίκες με προσωπικότητα, γυναίκες υπερήφανες για την ευλογία που τους χάρισε η φύση να γίνουν μητέρες, γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους και δεν παρασύρονται από το ρεύμα της εποχής. Εάν είναι δυνατόν σήμερα, να προσπαθούν να περάσουν την ιδέα πως η μητρότητα αποτελεί την υπέρτατη θυσία έναντι στη «προσωπική ζωή»! Ας μην τρελαθούμε τελείως! Δηλαδή οι ατελείωτες εξορμήσεις σε κέντρα διασκέδασης προς συνεχή αναζήτηση συντρόφου, ή η συνεύρεση της μίας βραδιάς είναι πιο ποιοτική από το να έχεις οικογένεια και να είσαι μητέρα; Ε, γι αυτό συγχαρητήρια σε όλες αυτές τις φεμινίστριες, που έχουν καταντήσει τις γυναίκες να ζουν μέσα στον απροσανατολισμό και την ψυχική σύγχυση, την ανασφάλεια για την εξωτερική τους εμφάνιση και το αδιάκοπο, μάταιο πολλές φόρες κυνήγι για σύντροφο. Τι να πει κανείς και για όλες αυτές τις αριστερίστριες που υπερασπίζονται το δικαίωμα της γυναίκας να φορά τη Μπούργκα στους δρόμους της Ευρώπης, αναρωτιέμαι, δεν αισθάνονται ντροπή για το γεγονός αυτό; Πέρα από το αισθητικό κομμάτι που θαρρείς πως βλέπεις τον χάρο να κόβει βόλτες στον δρόμο, πώς υπερασπίζονται το δικαίωμά τους να φέρονται στις γυναίκες ως όντα μιαρά; Οι μόνες που δεν έχουν δικαιώματα, λοιπόν σύμφωνα με τις φεμινίστριες, είναι οι γυναίκες που αγαπούν την Πατρίδα τους, το έθνος, που είναι υπερήφανες που είναι Ελληνίδες μητέρες. Γιατί εμείς οι Χρυσαυγίτισσες τους ενοχλούμε τόσο; Ίσως γιατί είμαστε αληθινές, με αμόλυντες ψυχές, ακομπλεξάριστες και ευτυχισμένες.

Η Χρυσή Αυγή τοποθετεί τη γυναίκα ως μητέρα στο υψηλότερο βάθρο της κοινωνίας, της δίνει τη θέση που της αρμόζει. Αναγνωρίζει το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα, το γεγονός πως σε λίγα χρόνια το ελληνικό έθνος θα αποτελεί μειονότητα.

Οι μουσουλμάνες γεννούν κατά μέσο όρο έξι παιδιά, ενώ η Ελληνίδα σήμερα, μετά βίας ένα. Η Ελληνίδα φέρει το χρέος και την τιμή να συνεχίσει το γένος της. Το γένος εκείνο που γέννησε φιλοσόφους και ήρωες. Θα πρέπει να νοιώθει υπερήφανη που θα συμβάλλει στη συνέχεια ενός λαού που απετέλεσε το λίκνο του πολιτισμού για όλον τον κόσμο. Είναι πραγματικά ανήκουστο να αφήσουμε να χαθεί η ελληνική φυλή όπως χάθηκαν στα βάθη των αιώνων οι Σουμέριοι και άλλες φυλές.

Επιπλέον, ποια είναι σήμερα αλήθεια τα ίσα δικαιώματα που έχουν καταφέρει να κατακτήσουν οι κατήγοροί μας; Να μην μπορεί η γυναίκα να κυκλοφορεί στους δρόμους ελεύθερα; Ποια είναι η ισότητα όταν υποχρεώνεσαι να ζητήσεις τη συνοδεία ενός άνδρα για να επιστρέψεις στο σπίτι σου ,όταν σε ληστεύουν ή σε βιάζουν ακόμα και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι; Που είναι το δικαίωμά μου να κάνω βόλτες με το παιδί μου στα πάρκα και τις πλατείες; Αλλά σε ποιες πλατείες; Σε αυτές που είναι γεμάτες τριτοκοσμικούς, γεμάτες γυναίκες που εκδίδονται, ή σε αυτές όπου το εμπόριο ναρκωτικών μεσουρανεί;

Καλώ λοιπόν όλες τις Ελληνίδες που έχουν κουραστεί από την υποκρισία και τις επιφανειακές ψευτοαξίες να γνωρίσουν από κοντά την Χρυσή Αυγή, να δουν πως υπάρχει και κάτι άλλο. Κάτι διαφορετικό μέσα στη σημερινή σαπίλα, κάτι Αληθινό. Ζήτω η Νίκη!

Ευγενία Χρήστου

Υπεύθυνη μετώπου Γυναικών

Δεν υπάρχουν σχόλια: