Featured Posts

17/4/12

Ελληνοβουλγαρική σύρραξη - Δύο τραυματίες και ένα καμένο αυτοκίνητο


Ελληνοβουλγαρική σύρραξη τη νύχτα - Δύο τραυματίες
Τους "καπετάνιους" θέλησαν να κάνουν δύο νεαροί Βούλγαροι- Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο Έλληνες, ο ένας πιο σοβαρά-Τεταμένο το κλίμα στην περιοχή- Αύριο στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες !

Σε άγρια συμπλοκή εξελίχθηκε νωρίς τα ξημερώματα, στους Κουνάβους του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων, η απόφαση  δύο νεαρών από την Βουλγαρία να κάνουν "επίδειξη" στους δρόμους του οικισμού με το αυτοκίνητο τους. 

Οι επικίνδυνοι ελιγμοί του οχήματος αναστάτωσαν την περιοχή και δύο Έλληνες, 25 και 21 ετών , αφού τους έκαναν την σχετική παρατήρηση να σταματήσουν, τους ανάγκασαν να απομακρυνθούν.
Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 23 ετών, όμως φτάνοντας, σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σπίτι τους, ζήτησαν "ενισχύσεις" από άλλους συγγενείς και κρατώντας στυλάρια και αξίνες θέλησαν να "πάρουν το αίμα τους πίσω"

Από την συμπλοκή που ακολούθησε τραυματίστηκαν οι δύο Έλληνες, και μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο ένας , που είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος , νοσηλεύεται στην Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Ο δεύτερος τραυματίστηκε ελαφρά και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αναχώρησε από το νοσοκομείο
Δύο από τους εμπλεκόμενους Βούλγαρους συνελήφθησαν ενώ στην περιοχή των Κουνάβων παραμένουν δυνάμεις των ΤΑΕ, προκειμένου να μην υπάρξουν απρόοπτα καθώς οι κάτοικοι του οικισμού εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους...
 Αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.
Εν τω μεταξύ την περασμένη νύχτα κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες  ενώ για το σβήσιμο της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ..
Τα πνεύματα είναι οξυμένα και κάποιοι μιλούν ανοιχτά να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους εναντίον των Βουλγάρων άντε και καλή αρχή !
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: