Featured Posts

2/7/11

Χρυσοχοΐδη αρχιψεύταρε θα μας πεις επιτέλους τα ονόματα των… “Χρυσαυγιτών”;

Βρήκε τρόπο να βγει από την αφάνεια ο “πεθαμένος πολιτικά” φίλος των αντιεξουσιαστών. Ξαναθυμήθηκε τα παραμύθια περί… θυλάκων της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία. Αν έχεις οποιοδήποτε στοιχείο δώσ’ το τώρα στη δημοσιότητα, αλλιώς βούλωσέ το δια παντός και πάψε τις συκοφαντίες. Δεν πρόκειται να σε καλύπτει μια ζωή η βουλευτική ασυλία!
Μέσα στο γενικό κλίμα της παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης, αλλά και του πολέμου λάσπης εις βάρος του Κινήματός μας, ξεπετάχτηκε για μία ακόμη φορά από το πουθενά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο εν λόγω παράγοντας ήθελε πολύ να αναδειχθεί σε δελφίνο, τελικά όμως δεν έκανε ούτε για σαρδέλα, γι’ αυτό και τον έφαγαν τα πολύ μεγάλα ψάρια (Βενιζέλος, Πάγκαλος κλπ). Φαίνεται πως η πολιτική αφάνεια στην οποία έχει περιπέσει του στοίχισε τόσο πολύ, που χωρίς να το πολυσκεφτεί πήρε σβάρνα τα κανάλια και άρχισε να αραδιάζει ένα σωρό ψέματα και ανοησίες.
Φτάσαμε στο σημείο να τον ξεμπροστιάζει ακόμα και ένας 100% αντι-Χρυσαυγίτης, ο βουλευτής του Σύριζα Λαφαζάνης. Ο οποίος με επερώτησή του ζήτησε από τον τέως ΠΡΟΠΟτζή να βγάλει στη φόρα τα ονόματα των… “Χρυσαυγιτών” που συνεργάζονται με (ή… εργάζονται στην) αστυνομία. Φυσικά ο Χρυσοχοΐδης το βούλωσε και δεν έδωσε καμία απολύτως απάντηση, οι εντυπώσεις όμως είναι αυτές που μένουν τελικά στην κοινή γνώμη.
Για να γνωρίζουν οι πάντες το επίπεδο σοβαρότητας του εν λόγω ατόμου, σας υπενθυμίζουμε τι είχε πει για την Χρυσή Αυγή τον Οκτώβριο του 2009, τις μέρες δηλαδή που μεσουρανούσε αυτός και το κόμμα του:
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ: «Ο υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι όποιος αστυνομικός ή λιμενικός ακουμπήσει ξανά –κατά παράβαση του Συντάγματος- οποιονδήποτε πολίτη, τότε θα φεύγει με δική του εντολή από το σώμα. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τους αστυνομικούς για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι έχουν φίλο ή συνεργάζονται με την «Χρυσή Αυγή».
ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – Η «ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ»: «Ο υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι «ποιος αστυνομικός ή λιμενικός ακουμπήσει ξανά –κατά παράβαση του Συντάγματος- οποιονδήποτε πολίτη, τότε θα φεύγει με δική του εντολή από το σώμα. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τους αστυνομικούς για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι συνεργάζονται σε πλαίσιο των καθηκόντων τους με την Χρυσή Αυγή».

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: