Featured Posts

19/4/12

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



Πρωτοπόροι Αγωνιστές της Εθνικής Ιδέας όλοι όσοι μετέχουν στη μεγάλη πολιτική μάχη
Το Σάββατο 21 Απριλίου στο ξενοδοχείο Stanley στην Πλατεία Καραϊσκάκη και ώρα 7 μ.μ σας καλούμε στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Πλαισιωμένα με ανθρώπους καθαρούς, που δεν έχουν καμία σχέση με το καθεστώς της ρεμούλας και της διαπλοκής. Άνθρωποι από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Εργαζόμενοι, οικογενειάρχες, επιστήμονες σαλπίζουν την ένωση του Ελληνικού Λαού ενάντια στην κλεπτοκρατία και την φαυλοκρατία, κάτω από την σημαία της Χρυσής Αυγής.
Σάββατο 21 Απριλίου – 19.00, ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, Ξενοδοχείο Stanley – Πλατεία Καραϊσκάκη

 

Όχι στον παλαιοκομματισμό στην πράξη

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ψηφοδελτίων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στις εκλογές της 6ης Μαΐου, θα δώσουν έναν αγώνα Εθνικό και Ιδεολογικό, χωρίς την ελαχίστη προσωπική φιλοδοξία. Ο Αγώνας δίδεται για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και όχι για αξιώματα και θέσεις μέσα σε ένα αμαρτωλό καθεστώς. Ο Αγώνας είναι για Ελλάδα και Ιδανικά, για Πίστη και Ιστορία.
Ο οποιoσδήποτε παλαιοκομματικού τύπου προσωπικός ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων θα παταχθεί αμείλικτα. Απαγορεύονται προσωπικά φυλλάδια και αφίσες υποψηφίων. Όλοι στρατιώτες της Ιδέας και τίποτε άλλο.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε απέναντί μας συνασπισμένες εναντίον μας όλες τις δυνάμεις ενός διεφθαρμένου καθεστώτος, το οποίο είναι απόλυτα ένοχο όχι μόνο για την οικονομική χρεωκοπία, αλλά και την πολιτική και πολιτιστική χρεωκοπία του Λαού μας. Είναι απόλυτα ένοχο για την εκχώριση της εθνικής κυριαρχίας. Αυτό το καθεστώς πολεμούμε και η πορεία μας προς τον Λαό έχει σκοπό πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα την εθνική ελευθερία.

Σάββατο 21 Απριλίου – 19.00, ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,

Ξενοδοχείο Stanley – Πλατεία Καραϊσκάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: