Featured Posts

25/4/12

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Πυρήνα Ημαθίας



  • Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή στο Μακροχώρι Ημαθίας η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της Τ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου. Από νωρίς το πρωί 8μελές κλιμάκιο Συναγωνιστών όργωσε στην κυριολεξία τα περισσότερα χωριά της περιοχής ενημερώνοντας τον κόσμο για τις θέσεις του Κινήματος, αλλά και την προγραμματισμένη για το ίδιο απόγευμα συγκέντρωση. Δεν υπάρχουν λόγια ικανά να περιγράψουν τις αντιδράσεις κυρίως των νέων και των υπερηλίκων με τους οποίους τα μέλη του Κινήματος ήρθαν σε επαφή σε καφετέριες και καφενεία! Αρκεί να αναφερθεί πως η υπόσχεσή τους «παιδιά είμαστε μαζί σας!» επιβεβαιώθηκε το ίδιο απόγευμα με την παρουσία όλων στην πλατεία Δημαρχείου του ημαθιώτικου χωριού.
    Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο πριν τις 8 και ενώ στον χώρο βρίσκονταν ένα πλήθος πέραν των διακοσίων ατόμων, που απαρτίζονταν από Συναγωνιστές, φίλους και απλό κόσμο. Πρώτος τον λόγο έλαβε ο υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας Συναγωνιστής Φώτης Γραικός, ο οποίος τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης των νέων μέσα στις τάξεις του Κινήματος προκειμένου να αποτελέσουν ως νέοι Έλληνες τη ραχοκοκαλιά του Αγώνα για την Ελευθερία της Πατρίδας μας. Επόμενος ομιλητής ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κόμματος, Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Με ένα μεστό λόγο ανέλυσε την πολεμική σύμπαντος του πολιτικού κατεστημένου εναντίον των Ελλήνων εθνικιστών και παράλληλα τόνισε την υποχρέωση και του τελευταίου Έλληνα να στηρίξει την εκλογική μάχη της Χρυσής Αυγής ως μία ελάχιστη συνεισφορά στον Αγώνα που αυτή δίνει για την Πατρίδα και τον Λαό. Στη συνέχεια τον λόγο είχε ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Πέλλας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος Συναγωνιστής Σαχινίδης Ιωάννης. Αφού εξήρε την άριστη συνεργασία των Τ.Ο. των δύο νομών (Πέλλας και Ημαθίας) που συστεγάζονται στα γραφεία του Κινήματος στην πόλη της Κρύας Βρύσης, αναφέρθηκε εκτενώς στα  προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο νομοί και ιδίως ο αγροτικός και εμπορικός κόσμος, κλάδοι που έχουν αφεθεί σε έναν διαρκή μαρασμό ενώ πριν χρόνια έσφυζαν από ζωή και προσέφεραν τα μέγιστα στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου.
    Στη συνέχεια έλαβε χώρα η παρουσίαση των 4 υποψηφίων του Κινήματος στο νομό Ημαθίας. Πρώτη απηύθηνε χαιρετισμό η Συναγωνίστρια Δήμητρα Τσώρη, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως ως Ελληνίδα μητέρα αγωνίζεται στο πλευρό της Χρυσής Αυγής για μία Ελλάδα που θα προσφέρει στα ελληνόπουλα παιδεία ελληνική και ασφάλεια από τους κινδύνους των ναρκωτικών, της παιδεραστίας και της ντόπιας και αλλοδαπής εγκληματικότητας. Δεύτερος, ο Συναγωνιστής Βασίλης Τσιούλης, ο οποίος εστίασε το λόγο του στη μορφή του Αρχηγού αλλά και στον πάταγο που θα προκαλέσει σε ολόκληρο τον κόσμο η είσοδος ενός γνήσιου Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στο κοινοβούλιο ενός ευρωπαϊκού κράτους για πρώτη φορά μετά από επτά δεκαετίες. Επόμενος ομιλητής ο Συναγωνιστής Θανάσης Πατσαλής. Δήλωσε περήφανος Έλληνας αγρότης και πιστός μαχητής της Ιδέας, τονίζοντας πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος η επόμενη μέρα θα τον βρει εκεί όπου βρίσκεται η θέση του Χρυσαυγίτη. Στον Αγώνα του πεζοδρομίου!
    Τελευταίος τον λόγο έλαβε ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, Συναγωνιστής Ηλίας Σταύρου. Παρομοιάζοντας τη Χρυσή Αυγή με το κρυφό σχολειό, αναφέρθηκε στην πραγματική ταυτότητα του Κινήματος, ταυτότητα εθνικιστική και αντικαπιταλιστική, που εντέχνως αποκρύπτουν ή διαστρεβλώνουν οι νταβατζήδες των Μ.Μ.Ε., οι οποίοι εσχάτως έπαψαν τη συνομωσία της σιωπής και επανήλθαν σε εκείνη της λάσπης. Χαρακτήρισε στίγμα για την Ελλάδα τα κόμματα του μνημονίου και της μαρξιστικής ψευδοαντιπολίτευσης και τόνισε την ανάγκη να απομονωθούν από τον ελληνικό λαό οι φωνές του κάλπικου πατριωτισμού των μέχρι πριν λίγους μήνες ή χρόνια στελεχών της προδοτικής Νέας Δημοκρατίας. Αναλύοντας τις θέσεις του Κινήματος στάθηκε ιδιαίτερα στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης το οποίο η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί να λύσει όπως χαρακτηριστικά είπε «Με κάθε τίμημα, με κάθε κόστος…». Κλείνοντας υπενθύμισε πως λίγα χρόνια πριν αν κανείς τολμούσε να σκεφτεί τη σημερινή άνοδο του Κινήματος, θα τον έλεγαν τρελό. Πλέον πλησιάζει η ώρα που οι εχθροί μας, οι εχθροί της Ελλάδας, θα εύχονται να ήμασταν τρελοί! Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε, όπως πάντα, με άπαντες σε στάση προσοχής να ψέλνουν τον Εθνικό Ύμνο. Από την Ημαθία το μήνυμα υπήρξε ξεκάθαρο. Η Χρυσή Αυγή είναι το παρόν και το μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: