Featured Posts

27/4/12

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΜΥΝΑΣ


Ένα ολόκληρο Σύστημα απέναντί μας! Ένα ολόκληρο Σύστημα έχει απέναντί μας τη συντριπτική υπεροχή! Υπεροχή αριθμητική. Υπεροχή σε υλικά μέσα. Όχι όμως σε Ιδέες και Φρόνημα! Και παρ’όλ’ αυτά όλα δείχνουν ότι το Σύστημα αυτό έχει περιέλθει σε πλήρη αδυναμία ελέγχου των εξελίξεων. Έχει περιέλθει πλέον σε θέση ΑΜΥΝΑΣ μπροστά στην ακάθεκτη επέλαση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Και τι δεν κάνουν για να μας εμποδίσουν! Και όμως, όλα ΜΑΤΑΙΑ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με τη βοήθεια του Θεού, όχι μόνο θα μπει στη Νέα Βουλή, αλλά θα μπει και με ΑΝΕΤΗ εκπροσώπηση.Κανένα πλέον δεν εκπλήσσει η είσοδός της με διψήφιο ποσοστό!
Γι’ αυτό και τα κόμματα του συστήματος χρησιμοποιούν κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο, για να μας κόψουν το δρόμο! Προχθέςγια παράδειγμα μοίραζαν στην Ομόνοια προκηρύξεις που παρότρυναν τους πολίτες να ΜΗΝ ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και ερωτώ: είναι αυτό θεμιτό, όλα τα κόμματα μαζί να χρησιμοποιούνΑΡΝΗΤΙΚΗ προπαγάνδα εναντίον ενός νόμιμου σχηματισμού;
Αλλά βέβαια αυτό ακριβώς δείχνει ότι πλέον έχουν
χάσει τον έλεγχο των εξελίξεων και γι’ αυτό και την ψυχραιμία τους. Μας έχουν αποκλείσει από όλα τα ΜΜΕ. Σε ποιόν νομίζουν ότι κάνουνκαλό εκτός από εμάς: Ο Λαός βλέπει! Και καταλαβαίνει! Ο Λαός αυτός, που σιχάθηκε πλέον μαζί με εμάς αυτό το Βρωμερό Σύστημα και φυσικά δεν περιμένει από αυτό να προβάλει τηΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Πανικόβλητοι πλέον προσπαθούν ακόμη και να οικειοποιηθούν προτάσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για να πουν έτσι στον κόσμο ότι: Να, και εμείς δεν θέλουμε, για παράδειγμα, τους λαθρομετανάστες! Αλλάείναι πλέον αργά για το ποτάμι της λαϊκής οργής να γυρίσει πίσω! Απλώς θα τους συμπαρασύρει όλους αυτούς στο διάβα του!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παλεύει γι μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ! Μια Ελλάδα αδιαπραγμάτευτα Εθνική! Μια Ελλάδα γνήσια Σοσιαλιστική! Ας κρυφτούν λοιπόν καλύτερα και ας μας αφήσουν ήσυχους στηΜεγάλη μας Προέλαση!
ΖΗΤΩ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: