Featured Posts

16/3/12

Όταν όλα καταρρέουν…



Όταν τα συνεχή άδικα νομοθετικά μέτρα και οι τρομακτικά γρήγορες, μα και παρά φύση αλλαγές στην κοινωνία αναγκάζουν τα άλλοτε θύματα του συστήματος να ξυπνούν από τον μακάριο ύπνο τους, τότε μπορούμε με μεγάλη χαρά να πούμε πως όλα καταρρέουν!
Φυσικά όταν λέμε πως όλα καταρρέουν, δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση την ηθική και πολιτισμική κατάρρευση –που αναμφισβήτητα υπάρχει- αλλά δεν μας χαροποιεί, το αντίθετο μάλιστα. Εννοούμε την πλήρη κατάρρευση των ψευδών που προσπαθούν με νύχια και με δόντια, τα εγχώρια μέσα προπαγάνδας να εισάγουν στον τρόπο σκέψης μας. Με μόνο σκοπό την κατασταλτική δράση αντίθετα σε κάθε προσπάθεια αφύπνισης του μέσου πολίτη από το μακάριο όνειρο που τους συμφέρει να ζούμε! Καθημερινά, είναι τόσο εξόφθαλμος ο ρόλος των ανθρώπων που κυβερνούν αυτόν τον τόπο, που ευτυχώς για εμάς είναι κατανοητό ποιος είναι ο εχθρός της Ελλάδας. Και όχι ο κύριος εχθρός δεν είναι εξωτερικός αλλά είναι εντός των συνόρων του κράτους.. είναι αυτοί οι άνθρωποι που με αρκετή πανουργία, ακολουθώντας πάντοτε άνωθεν εντολές όταν κατάλαβαν πως δεν μπορούν να μας κρατήσουν κοιμισμένους, πέρασαν στην επίθεση! Όταν ο λαός άρχισε να διαδηλώνει έξω από τα πλαίσια που το σύστημα του είχε θέσει, άρχισαν να προβάλλονται ολημερίς βίαιες σκηνές από τις διαδηλώσεις –βίαιες σκηνές που μισθωτοί του συστήματος δημιούργησαν, μα και πλήθος βαρύγδουπων δηλώσεων από κάθε εκπρόσωπο πολιτικής παράταξης για «κατάλυση της δημοκρατίας», «πτώχευση», «επιστροφή στην δραχμή», «εκδίωξη της Ελλάδας από την Ε.Ε» στην προσπάθεια τρομοκράτησης και χειραγώγησης του Έλληνα πολίτη, έτσι ώστε, να μας τρομάξουν. Όμως, κατάφεραν ακριβώς το αντίθετο!
Αποκαλύφθηκε πως οι ίδιοι ευθύνονται για την επερχόμενη πτώχευση, για την μεγάλη πιθανότητα επιστροφής στην δραχμή και είναι οι ίδιοι που έσπρωξαν τον κόσμο στον δρόμο. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να μας κάνουν δυνατότερους! Πολεμώντας το δίκαιο την λογική και την αυτονόητη αντίδραση με αδικία και παράνοια έβγαλαν όλους εμάς τους εθνικιστές σωστούς! Όσα λέγαμε τόσα χρόνια και μας έλεγαν τρελούς, συνομοσιολόγους, φασίστες (και τόσα άλλα) φρόντισαν – άθελά τους- να βγουν αληθινά. Αυτό ο κόσμος το έχει καταλάβει και καθημερινά το δείχνει με την προσέλευση στα γραφεία μας και με την αποδοχή που έχει κάθε ομάδα συναγωνιστών που βγαίνει στους δρόμους για ενημερωτική δράση.
Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να γίνει για να ξεβρομίσει ο τόπος μας από κάθε ανθελληνικό σκουπίδι. Οποιοσδήποτε πολεμά το έθνος και την πατρίδα μας είναι ορκισμένος εχθρός μας! Όσο αφορά αυτούς που μας πολεμούν να θυμίσουμε πως: «Οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά, όσο πιο πολύ τις χτυπάτε τόσο πιο βαθειά μπήγονται!» Όσο και αν θέλουν να μας κρατήσουν σε μια ήπια ή κοιμισμένη κατάσταση – όσο εκείνοι ξεπουλάν την πατρίδα μας – όσο και αν προσπαθούν να μας πείσουν πως όλα θα τελειώσουν μόνο αν κάνουμε ό,τι μας πουν – όσο εκείνοι έχουν καταθέσεις εκατομμυρίων που αυξάνονται καθημερινά – όσο και αν μας πολεμά το κράτος και το παρακράτος τους, ένα πράγμα είναι προφανές. Ο λαός ξύπνησε και…
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡVΜΙΣΕΙ Ο ΤOΠΟΣ!
Ε. Κ. Λυκειόπαις
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: