Featured Posts

16/3/12

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!


Είναι όλοι εναντίον μας, κι είμαστε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!
Τα’ χουν χάσει στη «νέα» ΝΔ του Α. Σαμαρά με την κάθετη πτώση του κόμματός τους –ελέω φιλομνημονιακής κωλοτούμπας, για να είμαστε ειλικρινείς- και βάλουν κατά πάντων. Στόχος τους βεβαίως και η Χρυσή Αυγή. Σε άρθρο, λοιπόν, του άτυπου διαδικτυακού γραφείου τύπου της (παμπάλαιας…) «νέας» ΝΔ (antinews), με τίτλο «Νέα μεταπολίτευση δε γίνεται με φθαρμένα υλικά», τα… κατακαίνουργα υλικά που θα φέρουν την… (πολιτική) άνοιξη, αναφέρουν τα εξής: «Εκ δεξιών έρχεται η νέα όσο και τα απομνημονεύματα του …Χίτλερ “Χρυσή Αυγή” να πάρει μερίδιο από τον καταρρέοντα Καρατζαφέρη, βγάζοντας διαπρύσιους λόγους ελληνοφροσύνης και πατριωτισμού. Λες και όλοι οι άλλοι αγαπούν λιγότερο την πατρίδα». Βεβαίως, παρακάτω αναγνωρίζουν το δεδομένο, ότι «πολλοί θα πάνε στη Χρυσή Αυγή», αλλά θεωρούν ότι φταίει το ότι δεν έχουν καταλάβει ότι ο Σαμαράς είναι… αλλιώτικος από τους άλλους:

«Σε λιγότερο από δύο μήνες οι Έλληνες θα ψηφίσουν χωρίς να έχουν ένα σαφή προσανατολισμό. Πολλοί θα πάνε στη …”Χρυσή Αυγή”, στον Κουβέλη, στον… Χατζηπετρή, στους “Ανεξάρτητους” και θα πουν: «Έτσι τιμώρησα τα παλιά κόμματα γιατί είναι όλοι τους ίδιοι».
Αυτή η νοοτροπία αντιμετώπισης της κοινωνίας πρέπει να αλλάξει άρδην. Δεν είναι όλοι ίδιοι, ο Σαμαράς, δεν είναι ίδιος με τους άλλους. Το πιστεύουμε ακράδαντα. Η κομματική καμαρίλα όμως μέσα στην οποία έχει εγκλωβιστεί, όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι που τρώνε καθημερινά σφαλιάρες από το …διαλυμένο ΠΑΣΟΚ και κοιτάζουν γύρω τους έκπληκτοι, τον κάνουν να φαίνεται ίδιος με τους άλλους».
Πρόβλεψη: με τέτοια… αναμφισβήτητα επιχειρήματα, σίγουρα θα σκίσουν (τη γάτα…).

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: