Featured Posts

29/3/12

Η Ηθική Δικαίωση του Αγώνα μας

Έχοντας σχεδόν ήδη δυο δεκαετίες συνεχόμενης λάσπης και βρώμικου πολέμου από το Σύστημα της "Δημοκρατίας τους", που καθίδρυσαν μετά την πτώση της Χούντας, συνεχίζουμε ακάθεκτα στον Αγώνα για την Πατρίδα.
Αυτό βέβαια από μόνον του είναι αιτία πολέμου, όπως καταλαβαίνεται.
Η Χρυσή Αυγή, με το συνεχιζόμενο αγώνα που δίνει τόσα χρόνια, είναι το μοναδικό κόμμα, που παραμένει στις επάλξεις και στην ίδια ακριβώς Γραμμή, έπειτα από τόσα χρόνια.
Στην εποχή του ΔΝΤ και της πολιτικής ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ τους, που βιώνουμε άπαντες στη Χώρα μας, οι μοναδικοί στεκόμενοι όρθιοι ακόμα, είναι αυτοί που τόσα χρόνια, το Σύστημα τους έβαζε ταμπέλες και τους έλεγε "φασίστες".
Οι τελευταίοι των Πιστών....είμαστε εμείς, οι Εθνικιστές !
Εμείς, που κάποτε φαντάζαμε, "φαντάσματα του χθες" που γράφανε και κάποιες φυλλάδες(κόκκινες...)
Καταφέραμε τόσα πολλά ,όλα αυτά τα χρόνια, διότι από μόνον τις Ιδέες μας ,είμαστε συμπαγές σα μια γροθιά.

Μα και φυσικά, υπήρξαν και υπάρχουν ακόμα διαφορετικές φωνές ανάμεσα μας και μια από αυτές ήμουν και εγώ.
Πάντα και παντού θα υπάρχουν διαφορετικές φωνές, διότι όλοι μας έχουμε στόμα και κρίση.

Μα εκεί που έχει αποτύχει παταγωδώς το Σύστημα τους, είναι στην τελευταία μάχη που δώσαμε σαν Εθνικιστές και που φυσικά Νικήσαμε !
Δεν μπόρεσαν ποτέ τους στην πράξη, να βάλουν χέρι στο Διαδίκτυο, ότι και να κάνανε, όσο και να φωνάζανε και να γαυγίζανε.
Αποτέλεσε προπύργιο για εμάς τους Εθνικιστές το Διαδίκτυο, με σκοπό σήμερα όλη η Νεολαία να ξέρει την Αλήθεια για το Εθνικιστικό Κίνημα και για τη Χρυσή Αυγή.
Εκεί που ηττήθηκαν, εκεί εμείς βάλαμε τις βάσεις μας για την Αντεπίθεση μας.
Και Νικήσαμε ! Νικήσαμε γιατί ουδέποτε μας έδωσαν βήμα για να ακουστεί η φωνή μας και η άποψη μας. Όλοι μίλαγαν για εμάς , χωρίς εμάς.
Και πεισμώσαμε και τα καταφέραμε ! Τους Νικήσαμε και τώρα απολαμβάνουμε τους πρώτους καρπούς της Νίκης μας.(βλ. εκλογές που έρχονται...)
Και σύντομα, να ξέρετε όλοι σας , ότι θα ανατείλει μια Χρυσή Αυγή για τον Ελληνισμό, βασισμένη σε Αρχές, Αξίες, Ιδανικά και Νέες Ιδέες.
......γιατί η Νίκη, έρχεται μονάχα, έπειτα από μια ένδοξη Μάχη !

                                                                                                                                      Ευάγγελος Dexter

Δεν υπάρχουν σχόλια: