Featured Posts

30/3/12

10 ξεκάθαροι λόγοι για τους οποίους η Χρυσή Αυγή αξίζει την ψήφο κάθε Έλληνα



Οι φετινές εκλογές είναι αδιαμφισβήτητα οι κρισιμότερες των τελευταίων δεκαετιών, ικανές να αποφασίσουν σε μεγάλο βαθμό αν η πορεία που θα ακολουθήσει η χώρα θα είναι προς την ολική καταστροφή και το ξεπούλημα ή την αντιστροφή του ξέφρενου κατήφορου. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι έχετε χορτάσει από την υποκρισία και τους υστερόβουλους σωτήρες, που το μόνο που έχουν τόσα έτη επιτύχει είναι να βυθίσουν την πατρίδα μας σε ένα άνευ προηγουμένου τέλμα.
Χωρίς άλλα περιττά λόγια, παραθέτουμε 10 ξεκάθαρους λόγους για τους οποίους η Χρυσή Αυγή αξίζει την ψήφο κάθε Έλληνα, πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κόμμα στις κρίσιμες επερχόμενες εκλογές:
Πιστεύει απαρέγκλιτα στην δημιουργία ενός ισχυρού, ανεξάρτητου, αυτοδύναμου εθνικού κράτους, για το οποίο όλοι οι Έλληνες θα είναι υπερήφανοι και τα υπόλοιπα έθνη περιδεή.
Παραμένει διαχρονικά αταλάντευτη και αδιαπραγμάτευτη ως προς την ιδεολογία της, συνεπής στα πιστεύω της και σταθερά προσανατολισμένη στην ολοκλήρωση των εθνικών οραμάτων.
Αποτελεί τη μόνη οργανωμένη δύναμη που μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης και της διαφθοράς με συνοπτικές διαδικασίες και κατά τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.
Είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που εναντιώνεται με παρρησία και χωρίς περιστροφές στην δράση του διεθνούς σιωνισμού, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους όταν οι δήθεν πατριώτες τηρούν σιγή ιχθύος.
Πλαισιώνεται από ανθρώπους που είναι μαχητές της ζωής, δοκιμασμένοι στις δυσκολίες και ικανοί να αγωνιστούν με πυγμή προκειμένου να δώσουν οριστικές λύσεις αντί για ψεύτικες υποσχέσεις.
Αντιπαλεύεται την τουρκική επεκτατικότητα, αλλά και τους εγχώριους νεογενίτσαρους /νεοραγιάδες αντιπαρατάσσοντας στον ειδεχθή ενδοτισμό τους την διεκδίκηση των αλυτρώτων πατρίδων και την ολοκλήρωση της Ελληνικής Επαναστάσεως.
Παραθέτει τον ηρωϊκό τρόπο ζωής απέναντι στον ψοφοδεϊσμό, τον αγώνα απέναντι στον εφησυχασμό και την δράση απέναντι στην αδράνεια.
Διατηρεί την άρρηκτη πεποίθηση ότι το ατομικό καλό είναι άμεση συνάρτηση του συλλογικού κι ως εκ τούτου αποβλέπει σε μια αληθινή κοινωνία συνοχής και προόδου.
Ενθαρρύνει την ανάδειξη ισχυρών πνευματικά και σωματικά Ελλήνων από τους οποίους προκρίνει τους καλύτερους για θέσεις ευθύνης, ενατενίζοντας έτσι την αξιοκρατία στην κυριολεκτική της υπόσταση.
Είναι η μόνη δύναμη που επιθυμεί ειλικρινά και μπορεί πραγματικά να ξεβρωμίσει τον τόπο από την ντόπια και ξένη σαπίλα που κατατρώγει συστηματικά τις σάρκες του.
Για όσους εχέφρονες Έλληνες έχουν απομείνει που να εξακολουθούν να νοιάζονται για το μέλλον των παιδιών τους και την τιμή των προγόνων τους, φρονούμε ότι η επιλογή είναι αυτονόητη.

Καλλίμαχος

http://xryshaygh.wordpress.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ;
ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΥΜΑΛΛΑΓΜΑ.