Featured Posts

3/3/12

Υλικές ζημιές σε οχήματα και μαγαζιά από αναρχικούς στο Ηράκλειο



Στο Ηράκλειο βρέθηκε σήμερα ο συναγωνιστής Σταύρος Καρεφυλλάκης μέλος της Κ.Ε της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και υπεύθυνος της περιφέρειας Κρήτης, καλεσμένος της τηλεόρασης «ΚΡΗΤΗ TV». Ομάδα αναρχικών οπλισμένη με καδρόνια, πέτρες, σπρέι πιπεριού και μαχαίρια, επιτέθηκαν στην ομάδα περιφρούρησης που βρισκόταν έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό με τελικό αποτέλεσμα να προξενήσουν υλικές ζημιές σε καταστήματα και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στο νοσοκομείο της πόλης διακομίστηκαν… ένα τζάμι ένας καθρέπτης μια καρέκλα και ένας τοίχος που δέχτηκαν την «επαναστατική» μανία των ταραξιών!

Αύριο Σάββατο η πορεία διαμαρτυρίας κατά των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα Χανιά.
Ανακοινώθηκε με κάθε… επισημότητα και στον τοπικό τύπο η ανακοίνωση των αριστεριστών στο indymedia, για το κάλεσμα τους αύριο στις 6 στα Χανιά όπου θα διαμαρτυρηθούν κατά των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Φαίνεται ότι η άνοδος του κινήματος μας και στην Κρήτη όπως έδειξαν οι πρόσφατες τοπικές δημοσκοπήσεις τους ταρακούνησαν για τα καλά, και όπως ανακοίνωσαν κατάφεραν να συγκεντρώσουν το εξωφρενικό νούμερο των… 200 υπογραφών για να κλείσουν τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Αύριο αναμένετε κοσμοσυρροή από 34,5 ανύπλητους, 49 παρδαλές γυναίκες με ταγάρια 4 ηλικιωμένους σταλινικούς και 30 φοιτητάριους. Η συμμετοχή του απλού λαού των Χανίων αναμένετε συγκλονιστική αφού δεν θα δώσει το παρών κανείς! Σύντροφοι σας φτύνουν δεν βρέχει…
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καταγγέλλει:
Να κλείσουν τα γραφεία των παρακάτω εγκληματικών οργανώσεων που ευθύνονται για την διάλυση της Πατρίδας μας και την καταστροφή των ζωών μας:
ΠΑΣΟΚ
ΝΔ
ΛΑ.Ο.Σ
ΚΚΕ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΙ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΔΗΜΑΡ
ΔΗΣΥ







http://xa-kriti.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: