Featured Posts

22/2/12

ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο Ι.Δ.Ε.Α


http://xryshaygh.files.wordpress.com/2012/02/idea11.png


Συνάδελφοι. Δυστυχώς (γι’αυτούς) ούτε στη παρούσα βουλή, ούτε στην προηγούμενη αλλά ούτε και σε όλες τις προηγούμενες το Εθνόσημο είχε την καθοριστική παρουσία που του αναλογούσε στο κοινοβούλιο. Ας είναι. Κάθε εμπόδιο για καλό. Κρατηθήκαμε καθαροί. Οξυγονωμένοι 50 φορές περισσότερο, όπως το νερό της κρυφής λίμνης που ανακάλυψαν οι Ρώσοι στην Ανταρκτική. Ο πάγος της καραμανλικής μεταπολιτεύσεως μας κράτησε άφθαρτους. Γι’αυτό απευθύνουμε το δυστυχώς προς αυτούς.
Ο Καραμανλής -ο πεθαμένος- το προσδιόρισε στον Α.Παπανδρέα το 1981: “Αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, κράτησε τον στρατό μακριά από την πολιτική. Έχε τον στον στρατώνα”. Αυτό έπραξαν με ευλαβική προσήλωση. Και αν καμιά φορά “έσπασε” ο κανόνας -είναι η επιβεβαίωση του- έγινε από πάνω προς τα κάτω με διορισμένους όπως ο επονομαζόμενος και “Ναύαρχος ΤΑΚΙΣ” κλπ ή με κατευθυνόμενη εκλεξιμότητα. Δηλαδή όσο και όσους χρειάζονται δια την ενημέρωση των μητρώων του κυκλοφορούντος φρονήματος στους φέροντες το Εθνόσημο. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Γνωρίζετε καλά από φαινομενικά “αναίτιες” αποστρατείες.
Η Ν.Δ που παραδοσιακά μονοπωλούσε -όχι τώρα- το χώρο των αποστράτων, ουδέποτε τους τίμησε δια του ψηφοδελτίου επικρατείας ή του ευρωψηφοδελτίου σε εκλόγιμη θέση. Ο φέρων το Εθνόσημο είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να σταθεί σιωπηλός, εφ’ όσον εκλεγμένος από το λαό βρεθεί να είναι αυτόπτης μάρτυς του εγκλήματος. Και το έγκλημα των πολιτικών είναι ΔΙΑΡΚΕΣ. Από την 24/7/74 έως και ΤΩΡΑ.
Αναθεωρήστε. Ελάτε στο ΑΥΡΙΟ μαζί μας. Ο Ι.Δ.Ε.Α θα προασπίσει τα δίκαια των φερόντων το Εθνόσημο ΤΩΡΑ ή ΠΡΙΝ στελεχώνοντας το νικηφόρο ψηφοδέλτιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε όλη την επικράτεια και σε κάθε νομό, με ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ αποστράτους. Σε χρόνο που θα καθοριστεί από τη Κεντρική Διοίκηση της Χρυσής Αυγής -από τη κεντρική μας ιστοσελίδα www.xagr.net- θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη μας παρουσία.
Η δικαιωσή μας έχει αρχίσει. Επί 4.000 χρόνων γραπτής ιστορίας το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ, συντήρησε αλλά και δημιούργησε Βασίλεια και Επαναστάσεις όπως και Κοσμοκρατορίες και Αυτοκρατορίες. Στήριξε δυο παγκόσμιες θρησκείες που εκπολίτισαν τον άνθρωπο, άλλοτε με το δόρυ της Αθηνάς και την ασπίδα του Αχιλλέως και τώρα με το Δικέφαλο Αετό και τον Σταυρό της Ελληνο-Ορθοδοξίας μας.

 Ο Ι.Δ.Ε.Α στηρίζει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Ισχυρός Δεσμός Εθνικιστών Αποστράτων

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: