Featured Posts

22/2/12

Ο Αγώνας που ζούμε και ο Αγώνας που θα ‘ρθει



Εντός ημερών ολοκληρώνονται οι προδοτικές και ανθελληνικές συμφωνίες που πραγματοποιούν οι “Έλληνες” πολιτικοί με τους ξένους τοκογλύφους. Συμφωνίες οπου και προσβάλουν την Εθνική μας αξιοπρέπεια και υποδουλώνουν την Εθνική μας κυριαρχία. Απ’ την στιγμή δε που έχουν εξασφαλίσει ότι η συγκεκριμένη πολιτική και τα συμφωνηθέντα μέτρα θα συνεχιστούν και απ’ την επόμενη κυβέρνηση όλα δείχνουν ότι μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται τον τελευταίο καιρό στα διεφθαρμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης αξιοπρόσεκτη είναι η κατακόρυφη πτώση της νέας δημοκρατίας και του πασόκ. Των δύο κομμάτων που κρατάνε την τύχη της Πατρίδας μας στα χέρια τους εδώ και δεκαετιές και μας έχουν φέρει σ΄αύτο το χάλι.
Φαίνεται ότι ο λαός, επιτέλους, ξυπνάει και καταλαβαίνει τον βρόμικο και προδοτικό τους ρόλο.Αρκετά μεγάλες είναι οι διαρροές πρός τα κόμματα τις αριστεράς λόγω του αντιμνημονιακού προφίλ τους και κυρίως λόγω του ότι τυχάνουν μεγάλης προβολής, σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή οπου είναι φιμωμένη και αποκλεισμένη απ’ όλα τα ΜΜΕ. Στο βρόμικο παιχνίδι όμως που επιδίωξαν να στήσουν δεν λογάριασαν την συνεχή και αυξανόμενη επιρροή που έχει το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα στον απλό λαό. Δεν είναι μόνο ότι απ΄την πρώτη στιγμή ταχθήκαμε με επιχειρήματα κατά του μνημονίου και των τοκογλύφων. Δεν είναι μόνο ότι οι γειτονιές σε όλη την Χώρα έχουν γίνει άβατα απ΄τους λαθραίους που εισχωρούν καθημερινά κατά εκατοντάδες με την βοήθεια του “αόρατου” προστάτη τους. Δεν είναι μόνο ότι με τον καθημερινό μας Αγώνα τις απελευθερώνουμε και τις ξανακάνουμε Ελληνικές. Είναι και ότι είμαστε πιστοί στις Ιδέες και στα Ιδανικά μας όλα αυτα τα χρόνια. Είναι που δεν υποσχόμαστε σε κανέναν διορισμούς και ρουσφέτια.
Η Χρυσή Αυγή δεν βλέπει την πολιτική σαν επάγγελμα ούτε σαν λειτούργημα όπως ισχυρίζονται κάποιοι γραφικοί. Άλλωστε ποτέ δεν πιστέψαμε ότι με τις υπάρχουσες διαδικασίες του αμαρτωλού συστήματος μπορεί να προκύψει κάτι καλό. Βλέπουμε όμως την πολιτική και κατεπέκταση την είσοδο μας στο κοινοβούλιο ως την μοναδική μας δίοδο για να πολεμήσουμε και να καθαρίσουμε την Πατρίδα μας απο κάθε είδους λαμόγια. Η είσοδος στην βούλη θα είναι η αρχή της μάχης που πρόκειται να δώσουμε. Σ΄αυτόν τον μεγάλο Αγώνα καλούνται όλοι οι Εθνικιστές να δώσουν δυναμικό παρών. Με πίστη στον Αρχηγό και υπακοή στις εντολές ευχόμαστε όλοι η μάχη που θα δωθεί  να είναι νικηφόρα.

Α.Σ

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: