Featured Posts

9/11/11

Επιτροπή Σύνδεσης Ελλήνων Σπουδαστών και Νέων στην Γαλλία


Η Επιτροπή Σύνδεσης Ελλήνων Σπουδαστών και Νέων στην Γαλλία είναι μια κίνηση που στοχεύει στην συσπείρωση και στην αλληλοστήριξη των Ελλήνων φοιτητών και νέων που διαμένουν στην Γαλλία και εμφορούνται από εθνικά, πατριωτικά και εθνικοεπαναστατικά ιδεώδη. Σκοπός μας είναι να συμβάλουμε ενεργά στον αγώνα για την αναγέννηση της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Αντιτασσόμεθα στον άπατρι καπιταλισμό, τον φιλελευθερισμό, την παγκοσμιοποίηση και την αποδόμηση της ταυτότητας και της συνείδησης των λαών της Ευρώπης. Αυτή η διαδικασία είναι που οδήγησε την Πατρίδα μας στην τωρινή της θλιβερή κατάσταση, η οποία αποτελεί, κατά κύριο λόγο, συνέπεια, όχι τόσο μιας οικονομικής κρίσης αλλά μιας κρίσης ταυτότητας.

Η αλλογενής μετανάστευση, το ισχυρότερο όπλο του συστήματος, απειλεί να καταστρέψει το εθνολογικό και πολιτισμικό υπόβαθρο της Ευρώπης και να αφανίσει τους λαούς της, ενσωματώνοντάς τους σε μια άμορφη μάζα χωρίς ρίζες, ταυτότητα και ιστορικό πεπρωμένο.

Καλούμε τους Έλληνες νέους που εκφράζονται μέσα από τις θέσεις μας, να στηρίξουν την προσπάθειά μας και να αγωνιστούν μαζί μας για μια ελεύθερη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη!

επαφή/contact: cdetudiantsgrecsenfrance@yahoo.fr

Δεν υπάρχουν σχόλια: