Featured Posts

18/11/11

Η Επαναστατική εκδοχή του Μίκι(...;;;;) Μάους.


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjt8eDnwJZfVZzJSb9IUUvj8efCjktLF9zPTzwH2Upf7utppHg3xa7-KeuzstctjjUT1v5oMSBXSMNL7gz-mJfu40xazXJHZuWJECpweoV0nl8Ms7XAmLd3m45VKfl8kMswG9jMnnhdalKx/s400/MIKY.png


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZkloaYF-frVQXXKYfLhmAVscSuJNyS74aylDPNYWKLJ8NyC6xIgAYfOebPOp9FwF2M_No2t_3YPQH1vpVKUSCGKp7fyMZ_VMhDmWsUQb5ku9HL_IKDKfWbzqiKV3_4qPWGkK-vU2XR-bE/s400/3.jpg 
Οι δειλοί των καιρών που μαζευτήκανε όλοι μαζί στο πολύχρωμο μαντρί τους, είναι και αυτοί που μας έφεραν στην σημερινή μας κατάντια.

Βέβαια οφείλουμε σαν γνήσιοι και σωστοί και δίκαιοι Εθνικιστές, να μην ξεχνάμε ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικό υπόδουλο που "πέρασε" από την "καρέκλα" και αυτός/ή.
Άλλωστε είμαστε με τη Δικαιοσύνη για να μην ξεχνιόμαστε !

Ο σκοπός των ηλιθίων αυτών, "δημοκρατικά" πάντα εκλεγμένα.....και με "δημοκρατικές" όπως άλλωστε θεωρίες και αποφάσεων περί "σωσίματος της Πατρίδας", έχει γίνει ένα μεγάλο, άξιο και ικανό πολύχρωμο καρναβάλι που πλέον έχουνε την πολυτέλεια να ζούνε....χώρια μας!
Εμείς από εδώ και αυτές οι πόρνες από εκεί, ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
Είναι και καλό αυτό αν σκεφτεί κανείς, ότι έτσι τουλάχιστον διευκολύνουν και σε κάτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το λαό και την Πατρίδα. Δε θα χρειάζεται τουλάχιστον να χάσουμε ούτε λεπτό για να ξεχωρίσουμε τη σαπίλα ανάμεσα μας, καθώς ξεκαθάρισε μόνη της, μιας και ξεμπροστιάστηκε από μόνη της ολοφάνερα στα μάτια του λαού και του τελευταίου ακόμη δύσπιστου ψηφοφόρου των!
Τυχαίο ; Δε νομίζω......

Και δε νομίζω, γιατί μέχρι και σήμερα που έχουμε 1,500,000 ανεπίσημα ανέργους, βλέπεις στις τηλε-ψεύτικες "δημοσκοπήσεις", ένα 20κάτι της εκατό, που συνεχίζει να πορεύεται στον ίδιο δρόμο της σαπίλας, πίσω από τους "εθνοσωτήρες τους" και της "επανάστασης της δημοκρατίας τους".
Δε θα βρίσω, όχι...... θα κρατηθώ σαν κερατάς, αλλά δε θα βρίσω.

Νομίζοντας ότι αυτή η ηλιθιοκουλτούρα της τάχα "αριστεράς" θα τους "σώσει", ξεχνάνε ένα πολύ σημαντικό παράγοντα , όλοι αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι σωτήρες(της τσέπης τους μονάχα, βεβαίως-βεβαίως!!!!).
Ξεχνάνε ότι το 90% σχεδόν έχει σιχαθεί τα κόμματα ΟΛΑ και ότι το 80% του λαού έχει σιχαθεί τη "δημοκρατία τους" που βεβαίως ΑΥΤΟΙ φτιάξανε και τάσσονται σχεδόν όλοι τους σε ένα γνωστό σύνθημα, "ακροδεξιό" κατά τ'άλλα προ μηνών, "Θα καεί! Θα καεί ! Το μπουρδέλο η Βουλή!".
Βλέπεις οι τηλεκατίνες με γραβάτες και ταμπόν, δυσκολεύονται να χαρακτηρίσουν τον ελληνικό λαό "φασίστα" μιας και ξέρουν ότι το επόμενο πρωί δε θα πάνε για δουλειά στα τηλε-μαντριά τους, γιατί δε θα έχουνε καν πόδια.....οπότε αρκούνται στο να χαρακτηρίζουν "ακραίες φωνές" και "ακροδεξιά στοιχεία" μπήκαν ανάμεσα στο πλήθος, κ.ο.κ.
Τις γνωστές μαλακιές δηλαδή...!
Είναι κρίμα ρε γαμώτο ,γιατί μια φορά δεν πήγα σε αυτό το Πολυτεχνείο και άφησα όλους αυτούς τους κκέδες και τους πασόκους να χαίρονται.
Κρίμα ρε γαμώτο γιατί είμαι στην επαρχία θαμώνας και δεν έχω ευρώ ειδικά τέτοιο καιρό για τηλε-μεταφορές....
Αν ήμουν όμως στην Αθήνα, θα πήγαινα και θα τους μούντζωνα όλους( λες και πόσοι είναι πια αυτοί που πάνε.....) ,γιατί απλά ΑΥΤΟΙ μας έφτασαν ως εδώ. Και τότε να δεις ....."Χαίρε ώ χαίρε Ελευθεριά!"
Ελπίζω, να ήταν η τελευταία τους "πορεία-μνήμης" αυτών των απομειναριών της "λαϊκής επανάστασης" του 1970κάτι.....γιατί δε θα αντέξουμε και άλλο δράμα στο δρόμο.
Έχουμε ήδη πολλά, από τους κυβερνήτες μας τόσα χρόνια.

Μη νομίζεις, δε θα καταδικάζω μονάχα και θα κατακρίνω όπως κάνει συστηματικά η "Αριστερά".
Σύντομα θα πράξω κιόλας και θα σου δώσε εσένα την ευκαιρία μετά να με κρίνεις, αν μπορείς βέβαια.

Υ.Γ.
Μην ξεχάσω να ψηφίσω Καρατζαφέρη μαμά,αυτόν τον τηλεθνικιστή που τάχα βρίζουν όλοι σαν "ακραίο".
Ζήτω το Έθνος μας !

Ευάγγελος Dexter

Δεν υπάρχουν σχόλια: