Featured Posts

13/11/11

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ!



 
«Πρέπει να συνταιριάξω τα δυο ρεύματα Εθνικισμό και Σοσιαλισμό, σε μια καινούργια ιδέα» – ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ, “ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΞΟΡΙΑΣ”, 1918
Πολλοί είναι αυτοί που απορούν και επιχειρούν αποτυχημένα να τοποθετήσουν σε κάποια θέση του πολιτικού φάσματος την Χρυσή Αυγή. Κάποιοι καθώς πρέπει αστοί της κεντροδεξιάς μας λένε αναρχικούς, εξτρεμιστές και αριστερούς. Από την αντίπερα όχθη μας αποκαλούν ακροδεξιούς ή φασίστες. Θα πρέπει όλοι αυτοί επιτέλους να καταλάβουν ότι στο κίνημά μας δεν ταιριάζει καμμία από τις καθιερωμένες ταμπέλες και εττικέτες του συστήματος, να καταλάβουν ότι η Χρυσή Αυγή δε χωρά σε κανένα κουτί ή κουτάκι του πολιτικού στερεώματος, όπως αυτό έχει δημιουργηθεί και εξυπηρετεί θαυμάσια τα συμφέροντα των εξουσιαστών της δύστυχης πατρίδας μας. Παρ’ όλα αυτά για μια ακόμη φορά θα πούμε κάποια πράγματα κι όσοι θέλουν να καταλάβουν, ας καταλάβουν.
Είμαστε Εθνικιστές, του Έθνους εννοουμένου πρωτίστως ως Φυλή. Πάνω απ’ όλα για εμάς είναι το Αίμα, η βιολογική πραγματικότης, η Φυλή και κοντά σε αυτήν η ψυχή της φυλής, η παράδοση, τα κελεύσματα της Ιστορίας, το πεπρωμένο του γένους. Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο στην πανσπερμία, στον “ανθρωπισμό” των δειλών και των εμπόρων, που θέλει ολόκληρο τον κόσμο μια υποδουλωμένη στους αφέντες του χρήματος, αποκτηνωμένη και χωρίς κανένα πνεύμα, κοινωνία.
Αγωνιζόμαστε για τον Λαό και όχι για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και των κερδοσκόπων. Είμαστε ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ γιατί πιστεύουμε σε μια κοινωνία δίκαιη και αξιοκρατική. Ο δικός μας, όμως, ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ εκπηγάζει μέσα από τους ίδιους τους νόμους της φύσεως, μέσα από την “Πολιτεία” του Πλάτωνος και τον νόμο του Λυκούργου, από την πεφωτισμένη δεσποτεία της χιλιόχρονης Αυτοκρατορίας μας και όχι από τις απατηλές θεωρίες του Μαρδοχαίου Μαρξ, που αιματοκύλισαν την οικουμένη για περισσότερο από μισό αιώνα.
Θέλουμε μια νέα Ελλάδα, δυνατή και δίκαιη. Θέλουμε ένα νέο πολιτισμό πραγματικά ελληνικό, φωτοδότη ολόκληρης της οικουμένης. Είμαστε εθνικιστές, είμαστε υπέρ μιας Εθνικής οικονομίας για τον Λαό και όχι για τους αφέντες του χρήματος.

Είμαστε η ελπίδα κάθε απελπισμένου και η έκφραση της απελπισίας κάθε τίμιου Πατριώτη.

 

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: