Featured Posts

9/11/11

ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι πολύ νωρίς για μια ολοκληρωμένη ανάλυση γύρω από τις λεπτομέρειες των όσων συνέβησαν στις Βρυξέλλες την περασμένη Τετάρτη. Η ουσία, όμως, δεν αλλάζει. Ολοκληρώθηκε το ξεπούλημα της Χώρας φανερά δια χειρός Παπανδρέου και κρυφά από όλους εκείνους που έμμεσα στήριξαν την κυβέρνηση ακόμα κι αν τώρα παριστάνουν τους «αντιμνημονιακούς». Η δήλωση της Μέρκελ «καταλήξαμε σ’ ένα πρόγραμμα για την Ελλάδα, αλλά η ίδια πρέπει να πάρει νέα δέσμη μέτρων και νέες αποφάσεις» τα λέει όλα. Σαν τις βδέλλες που ρουφούν ασταμάτητα το αίμα, οι διεθνείς καπιταλιστές και τοκογλύφοι θέλουν να απορροφήσουν και την τελευταία ζωτική ικμάδα της Ελλάδος. Ο τοποτηρητής τους, Τζέφρυ Παπανδρέου, σαν υπάκουο ανδρείκελο με το γνωστό ηλίθιο, όσο και χαζοχαρούμενο, ύφος του για μια ακόμη φορά «πούλησε τρέλα» διαστρεβλώνοντας σαδιστικά την πραγματικότητα. Ανάμεσα στ’  άλλα, σ’ αυτό το ρεσιτάλ αναισθησίας, αναλγησίας και δωσιλογισμού ο Γιωργάκης αναφερόμενος στην ανάγκη μόνιμης παρουσίας της τρόικας στην Πατρίδα μας είπε και τα εξής: «Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να βρίσκονται δίπλα μας συνέχεια και όταν υπάρχει πρόβλημα να το συζητάμε και να βρίσκουμε λύση».
Τι να πούμε γι’ αυτή την κατάπτυστη δήλωση; Οι δυνάστες της Χώρας μιλούν ευθέως για νέα οδυνηρά μέτρα που πρέπει να πάρει η Ελλάδα και για καθεστώς συνεχούς επιτήρησης αντί για τους ανά τρίμηνο ελέγχους της τρόικας. Κι ο Παπανδρέου, σε μόνιμη αφασιακή κατάσταση με το γνωστό διανοητικό επίπεδο που παραπέμπει στον… Άβερελ Ντάλτον και σε ρόλο δουλοπρεπή μπάτλερ να δηλώνει με απέριττο θράσος ότι το αρέσει κιόλας αυτή η επιτήρηση! Αξίζει, όμως, εδώ να σημειωθούν δύο αντιδράσεις, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ. Η ΝΔ, που πριν τα τεκταινόμενα στις Βρυξέλλες αρχικά αιφνιδιάστηκε και φοβήθηκε ότι ο Τζέφρυ μπορεί να ετοίμαζε «ηρωική έξοδο» τύπου Καραμανλή και να τους αφήσει με την καυτή πατάτα στα χέρια, όταν σιγουρεύτηκε ότι ο Γιωργάκης δεν έχει σκοπό να πάει σε εκλογές, αλλά θα ολοκληρώσει πρώτα την δουλειά που ξεκίνησε, περνώντας από το κυνοβούλιο και τη νέα, πολύχρονη αποικιοκρατική σύμβαση, πήρε πίσω την αρχική «σκληρή» δήλωση Μιχελάκη και έκανε άνοιγμα προς την κυβέρνηση, δια στόματος Λυκουρέντζου, που διευκρίνισε ότι η ΝΔ δεν θα αποφύγει να στηρίξει μια εθνικά επωφελή συμφωνία, αν κάτι τέτοιο προκύψει από τη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών. Βέβαια, μετά τη συμφωνία και αφού σιγουρεύτηκαν στη ΝΔ ότι η νέα αποικιοκρατική σύμβαση θα περάσει από τη βουλή με 151 και όχι με 180 ψήφους (οπότε θα χρειαζόταν σίγουρα και η δική τους συνδρομή) αρνήθηκαν τα πάντα και άρχισαν ξανά και εκ του ασφαλούς τους λεκτικούς λεονταρισμούς. Όσο για τον ΛΑΟΣ και τις εκ των υστέρων «πατριωτικές κορώνες» εναντίον της κυβέρνησης και της νέας συμφωνίας θα πούμε στους ψηφίσαντες το μνημόνιο πως «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»…
Το θέμα είναι το τι γίνεται από δω και πέρα. Πολλοί μιλούν γι’ αγώνες. Εννοείται πως πρέπει να υπάρξουν αγώνες, όχι μόνο γιατί ο εχθρός και τα ντόπια πουλημένα τομάρια έχουν αποθρασυνθεί πλήρως, αλλά και γιατί μόνο με αγώνες μπορούμε να αντιδράσουμε ενεργητικά και ευεργετικά. Τι αγώνες, όμως, χρειαζόμαστε; Χρειαζόμαστε, λοιπόν, αγώνες Εθνικούς, Λαϊκούς, Ανατρεπτικούς, Εξεγερτικούς που θα βάλουν φρένο στις αδίστακτες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων και των σύγχρονων Εφιαλτών. Τέτοιους αγώνες δεν μπορούν να δώσουν τα σκόρπια μπουλούκια, τα οποία άνετα μπορεί να τα διαχειριστεί η αστική και μαρξιστική πολιτική με τα πολλά παρακλάδια που διαθέτει (πολιτικά, συνδικαλιστικά, κοινωνικά). Τέτοιους αγώνες μπορεί να δώσει ΜΟΝΟ ένα Αποφασισμένο και Σφυρηλατημένο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που έχει Γνώση, έχει Οργάνωση, έχει Σχέδιο.Που ξέρει ΤΙ ζητάει, ΓΙΑΤΙ το ζητάει και ΠΩΣ να το διεκδικήσει και να το κατακτήσει. Γι’ αυτό, μέγιστο πολιτικό καθήκον είναι η ενίσχυση της πολιτικής οργάνωσης των Εθνικιστών Επαναστατών. Μακριά από τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, μακριά από ακίνδυνες απολίτικες καταστάσεις τύπου «αγανακτισμένοι», μακριά από τον εφησυχασμό των «προφητειών» που καλλιεργούν με πανούργο τρόπο τώρα τελευταία κάποιοι επιτήδειοι, όχι για να ωθήσουν τον Λαό σε εγρήγορση αλλά για να τον εφησυχάσουν στέλνοντας τον στον καναπέ. Εθνικιστές Επαναστάτες οργανωμένοι πολιτικά στον δικό μας φορέα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε ρήξη με όλο το δεξιό και αριστερό πολιτικό προσωπικό του καθεστώτος, που θα είμαστε ικανοί να αγωνιζόμαστε τόσο για τα άμεσα και καθημερινά ζητήματα, όσο και για το μελλοντικό όραμα της Εθνικής και Κοινωνικής Απελευθέρωσης από το σημερινό διεφθαρμένο σύστημα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όσοι καλλιεργούν χίμαιρες θα πέφτουν θύματα των ψευδαισθήσεων τους. Θα μοιάζουν με σύγχρονους Σίσσυφους. Θα κυλούν τον βράχο στην ανηφόρα και θα τον βλέπουν να ξανακατρακυλά στην αφετηρία. Κάθε καθυστέρηση σ’ αυτό το καθήκον βοηθά το καθεστώς να ανασυνταχθεί, να αναδιατάξει το πολιτικό του προσωπικό, να κερδίσει πολύτιμο χρόνο για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του και έτσι να παγιώσει το οριστικό ξεπούλημα της Χώρας και την πλήρη «κινεζοποίηση» των Ελλήνων Εργαζομένων. Όποιος θέλει να Ζήσει ας Πολεμήσει! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Υ.Γ: Τελειώνοντας το κείμενο αυτό προέκυψαν και τα γεγονότα στις παρελάσεις τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και σ’ άλλες πόλεις. Εκτός απροόπτου θα σχολιάσω στο επόμενο φύλλο τα τεκταινόμενα. Προς το παρόν, το μόνο που έχω να πω είναι πως στις παρελάσεις όπου τιμούνται όσοι πολέμησαν για την Εθνική Ανεξαρτησία δεν έχουν καμμία θέση οι εφιάλτες, οι νενέκοι, οι Πηλιογούσηδες, οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που ξεπουλούν την Πατρίδα στα ξένα συμφέροντα. Και ο Λαός έχει κάθε δικαίωμα να τους δείχνει με τον δικό του τρόπο την απέχθεια του. Και αυτό τον Λαό, Εμείς, ΔΕΝ τον χαρίζουμε στους διεθνιστές!
 
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: