Featured Posts

13/10/11

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ



 
Ανεβαίνουμε συνεχώς και το κατεστημένο παίζει τα τελευταία χαρτιά του.
“Εάν δεν υπήρχα εγώ και ο Λα.Ο.Σ., θα υπήρχε αληθινή ακροδεξιά”, όπως στην Ευρώπη, είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή ο Καρατζαφέρης…   (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A8F95d2JYOc). Όλα δείχνουν ότι η ώρα για ένα Αληθινό Εθνικιστικό Κίνημα, Κίνημα Ελεύθερο, Αδέσμευτο, Απροσκύνητο πλησιάζει και αυτό ανησυχεί πολλούς… Έτσι, λοιπόν, όσο πλησιάζουν οι εκλογές και βλέπουν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ούτε με την συνωμοσία της σιωπής, ούτε με τους αποκλεισμούς, τόσο περισσότερο και αναζητούν τρόπους για να μας θέσουν στο περιθώριο. 
Η απάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον αποκλεισμό της από τα κανάλια και τις εφημερίδες με εξορμήσεις προς τον Λαό σε λαϊκές γειτονιές, σε πόλεις της επαρχίας και σε χωριά ήταν καθώς φαίνεται εξαιρετικά αποτελεσματική. Αυτό δεν το υπολόγιζαν…
Έτσι, λοιπόν, δεν τους απομένουν παρά τα βρώμικα και παράνομα κόλπα του παρακράτους και των διαφόρων «υπηρεσιών», προκειμένου να πλήξουν το Κίνημά μας. Κάθε λογής και είδους λασπολόγοι, ρουφιάνοι και επαγγελματίες αντιφασίστες και αντιρατσιστές έχουν κινητοποιηθεί κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η ώρα μας πλησιάζει! Αυτήν την εποχή περισσότερο από ποτέ απαιτείται απόλυτη πειθαρχεία απέναντι στις προβοκάτσιες, τις προκλήσεις και τις βρωμιές που θα στήσουν ενάντια στην ανοδική μας πορεία. Καλείστε όλοι σε εγρήγορση!


Δεν υπάρχουν σχόλια: