Featured Posts

13/8/11

Μετά τις αστακομακαρονάδες… αστακός η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης για τον Τζέφρυ



Αν νομίζετε ότι η πρωθυπουργάρα μας, (όχι, καλέ, ο Μπένι, ο Jeffry), συσκέπτεται …. είτε τηλεφωνικώς είτε έφιππος …στο ποδήλατό του περί της επισκέψεως των Τροϊκάνων στις 22 Αυγούστου (για το νέο έλεγχο της είσπραξης εσόδων και …τράβηγμα αυτιού), πλανάσθαι πλάνην οικτράν!
Αλλεπάλληλες συσκέψεις γίνονται τις τελευταίες μέρες προκειμένου να βρεθούν τρόποι καλύτερης περιφρούρησής του, κατά τη μετάβασή του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ώστε να μείνουν οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες όσο γίνεται πιο μακριά του (ξέρετε τώρα… γιαουρτάκια, γιουχαρίσματα, υβριστικά-κοσμητικά επίθετα κλπ. κλπ.) και να μην επαναληφθούν τα περσινά επεισόδια, όταν ο γιατρός Στ. Πραπαβέσης πέταξε το παπούτσι του στον πρωθυπουργό.
Έτσι, μία ολόκληρη στρατιά, δηλαδή περισσότερα από 3.500 στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, τα ΜΑΤ, δικυκλιστές, και πιθανόν ένα ελικόπτερο που θα περιπολεί πάνω από την Θεσσαλονίκη, θα καταστήσουν τη συμπρωτεύουσα κυριολεκτικά απροσπέλαστη, προκειμένου ο Γιωργάκης “να μην αντιληφθεί” τις διαμαρτυρίες χιλιάδων πολιτών κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της 76ης ΔΕΘ, στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου. Με απλά λόγια: όταν θα εξακοντίζονται τα υγρά των …….σιελογόνων αδένων των οργισμένων Ελλήνων πολιτών ή τα γιαουρτάκια, αυτός να νομίζει ότι τον ραίνουν με ροδόνερο!
Άλλωστε λεφτά υπάρχουν για την υπερπεριφρούρηση του ΤΖΕΦΡΥ και των λοιπών πολιτικάντηδων του Ελληνικού Κ(υ)νοβουλίου.
Το θέμα είναι αν, αντί για γιαουρτάκια, ζαρζαβατικά ή παπούτσια, εκτοξευτούν τίποτα… δενδρύλλια χασισιού ή κάνναβης, λέτε να “φτιαχτεί” ο Γιωργάκης και να τύχουν ευμενέστερης αντιμετώπισης οι …διασαλευτές της «δημοκρατίας» μας;; Ίδωμεν…

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: