Featured Posts

13/8/11

ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ: Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΙ ΣΠΟΡΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ


ΔΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ, ΧΑΛΙΛ ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ "ΤΟΥΡΚΩΝ" ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ:


«Η Τουρκία αποτελεί για την τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης μητέρα-πατρίδα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, Μουσταφά Σάρνιτς, ως διπλωματικός απεσταλμένος της μητέρας πατρίδας, να συμμετέχει στις πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες, της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Δεν γίνεται όμως να αποδεχθούμε το διαστρεβλωμένο λόγο που χρησιμοποιεί η εφημερίδα «Στόχος», για να μεταφέρει τη συμμετοχή του Γενικού Προξένου, Μουσταφά Σάρνιτς σε διάφορες εκδηλώσεις. Ο «Στόχος» είναι μια εφημερίδα που ξέρει καλά να στρέφεται εναντίον της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης…Οι ειδήσεις που δημοσιεύονται στην εφημερίδα υπό εχθρικούς προπαγανδιστικούς τίτλους και με εχθρική γλώσσα, αποτελούν απειλή για το ειρηνικό κλίμα της περιοχής και αυτός που σπέρνει σπόρους μίσους στην περιοχή δεν είναι άλλος από τον «Στόχο»…».

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ Ο ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΪ ΣΤΟΝ ΣΕΡΙΦ, ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ.
http://www.stoxos.gr/2011/08/blog-post_7901.html
Η ακριβής μετάφραση είναι από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: