Featured Posts

13/8/11

Ανταπόκριση από την Εθνικιστική Κατασκήνωση Ιουλίου 2011





Με μεγάλη επιτυχία έληξε η Εθνικιστική κατασκήνωση του Ιουλίου 2011 καθώς πολλά μέλη μας από όλες τις πόλεις της Κύπρου έδωσαν το παρόν τους, σε ένα όμορφο μέρος της ορεινής Κύπρου, μακριά από τα αστικά κέντρα και την μουντή καθημερινότητα. Ένα διήμερο ξεχωριστό από τα υπόλοιπα αφού δόθηκε η ευκαιρία στους συναγωνιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που παρευρέθηκαν, να συσφίξουν τους δεσμούς μεταξύ τους, για να αντιμετωπίσουν ακόμη πιο ενωμένοι και με περισσότερη πίστη το δύσκολο μέλλον που μας έρχεται.



Οι φετινές δραστηριότητες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς τα μέλη μας επέδειξαν άριστη φυσική κατάσταση και πειθαρχία. Οι αθλητικές δραστηριότητες που έλαβαν χώρα ήταν πιο απαιτητικές από κάθε άλλη χρονιά και τα μέλη μας απέδειξαν για ακόμα μία φορά την ετοιμότητά τους και φυσικά την οργάνωσή τους λειτουργώντας ως μια μονάδα έτοιμη για όλα.

Το πρόγραμμα, το οποίο ακολουθήθηκε, περιλάμβανε πλήθος δραστηριοτήτων στο βουνό, όπως ομιλίες - συζητήσεις ενώ το αθλητικό κομμάτι περιλάμβανε τρέξιμο στο βουνό, γυμναστική, πεζοπορία στη φύση και πολλά άλλα. Φυσικά δεν έλειψαν και οι στιγμές χαλάρωσης μεταξύ των συναγωνιστών.



Το σημαντικό όμως δεν είναι οι δραστηριότητες αυτές καθαυτές αλλά το κλίμα το οποίο επικρατούσε. Νέοι και νέες έτοιμοι για τον Αγώνα αντάλλαξαν απόψεις και επιβεβαίωσαν με τη στάση τους τη σωστή οργάνωση και πειθαρχία που γαλουχείται σε όλα τα μέλη μας που αγωνίζονται μέσα από τις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για μια κοινωνία δίκαιη και πάνω από όλα Εθνική.


Άξια αναφοράς, ήταν η τελική πεζοπορία 18χλμ, που στην διάρκεια της έγιναν 2 εκδηλώσεις τιμής και μνήμης.




Η πρώτη στον ήρωα Ευαγόρα Παπαχριστοφόρου, αγωνιστή της ΕΟΚΑ που έπεσε την 8/10/57. Τα μέλη μας με πλήρη πειθαρχία απέδωσαν φόρο τιμής στον ήρωα, όπως του αρμόζει.





Στην συνέχεια τα μέλη μας πορεύτηκαν σε ένα ύψωμα, που βρίσκεται σε μια δασώδη περιοχή στην κορυφή του βουνού, όπου υπάρχει ένα μνημείο εις μνήμη των αγωνιστών της ΕΟΚΑ. Τα μέλη μας ανέβηκαν όλα τα σκαλοπάτια που το κάθε ένα συμβολίζει και έναν αγωνιστή της ΕΟΚΑ, από τους 108 ηρωομάρτυρες, που έπεσαν μαχόμενοι το 1955-1959, για να φτάσουν στην κορυφή που υπάρχει το μνημείο.




Εκεί ήταν και η λήξη της μεγάλης πορείας μας.

Μάχιμοι και πειθαρχημένοι όλοι μας, δώσαμε μια υπόσχεση: να αγωνιστούμε μέχρι τέλους. Χωρίς μικροεγωισμούς και ανούσιες και περιττές κουβέντες, πέρα από αναλύσεις χωρίς νόημα δείξαμε για ακόμα μία φορά πως εμείς, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε και να γκρεμίσουμε το σάπιο αυτό σύστημα μέσα στο οποίο ζούμε. 



Έτοιμοι και περήφανοι, με πειθαρχία και σοβαρότητα ως ένα σώμα δυνατό που αποτελεί τη μοναδική πραγματική απειλή στο καθεστώς των ηλιθίων και διεφθαρμένων.

Έτοιμοι για να γίνουμε ο χειρότερος εφιάλτης όλων αυτών των γραικύλων και των ριψάσπιδων, που ταπεινωμένοι μέσα στην ηττοπάθεια τους, θέλουν να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας.


Να έχετε καλά στο μυαλό σας, πως όσο υπάρχει και ο τελευταίος Έλληνας υπερήφανος Εθνικιστής τα σχέδια σας δεν θα περάσουν. Θα αγωνιστούμε μέχρι να απαλλαγούμε από την ηττοπαθή στάση και νοοτροπία σας και θα υπερασπιστούμε την Ελληνικότητα αυτού του τόπου μέχρι την τελική νίκη, που θα είναι η δικαίωση των αγώνων των προγόνων μας.




Πρωινή γυμναστική








Νυκτερινή πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: