Featured Posts

19/7/11

H Χρυσή Αυγή τίμησε τους 300 στο Aιώνιο Πεδίο

Θερμοπυλών Μνήμη 2011 



Oι Έλληνες Εθνικιστές βρέθηκαν στο ιερό πεδίο των Θερμοπυλών και εφέτος, Κυριακή 17 Ιουλίου. Η λιτή τελετή μνήμης είχε μεγάλη επιτυχία και κατά την διάρκειά της ανανεώθηκε ο καθιερωμένος όρκος τιμής για τη συνέχιση του Αγώνα για μία Ελλάδα Μεγάλη και Υπερήφανη. Οι δάδες που συμβολίζουν τις ψυχές των ηρώων άναψαν με την δύση του Ηλίου πλαισιώνοντας τις τελευταίες του ακτίνες…Οι μαχητές των Θερμοπυλών, οι 300 Σπαρτιάτες και οι 700 Θεσπιείς, στέλνουν ακόμη το ηχηρό μήνυμά τους από τα βάθη των αιώνων. Αυτό το μήνυμα καθιστά σαφές ότι οποιαδήποτε μορφή υποδούλωσης είναι απαράδεκτη και ότι ένας ένδοξος Θάνατος είναι προτιμότερος από την ταπείνωση.
Κατά τη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης μνήμης πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Φθιώτιδα και Κεντρική Μακεδονία. Στο ιστορικό της μάχης αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας Ηλίας Κασιδιάρης. Η τελετή έκλεισε με την μαχητική ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου, που ξεσήκωσε τους συγκεντρωμένους.
Μετά τς καταθέσεις στεφάνων, ένα φλεγόμενο αρχαίο ελληνικό γράμμα “Λάμδα” φώτισε τον χώρο και δεκάδες πυρσοί άναψαν, ενώ τα ελληνικά λάβαρα κυμάτισαν στον νυχτερινό ουρανό. Οι στιγμές ήταν μοναδικές. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής από την παράταξη χιλίων περίπου Ελλήνων Εθνικιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: