Featured Posts

18/7/11

ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ Η ΑΓΟΡΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ


 ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ! 
ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ !

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για την απόφαση του καθεστώτος Χριστόφια να προχωρήσει στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος απο τα κατεχόμενα (!!!). Η μογγολική εφημερίδα Haberturk το έχει πρωτοσέλιδο με τίτλο "Το ρεύμα της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου (σ.σ. εννοεί το κατοχικό ψευδοκράτος του Αττίλα που επιζεί μόνο και μόνο χάρη στην υποχωρητικότητα που επιδεικνύουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες Αθηνών και Λευκωσίας απέναντι στους μογγόλους εισβολείς) προκάλεσε ηψηλή τάση στο....
Νότο."

Κατά την Haberturk, η Κυπριακή Δημοκρατία θα αγοράζει σε ώρες αιχμής 70 mw και τις άλλες ώρες 120 mw και αναφέρει προκλητικά ότι "η συμφωνία αυτή προκάλεσε το φόβο ότι αναγνωρίζει έτσι η Κυπριακή Δημοκρατία την "Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου" (σ.σ. ψευδοκράτος).

Σε δηλώσεις του στην ίδια εφημερίδα, ο ψευτοπρωθυπουργός Irsen Kucuk δηλώνει προκλητικά "δεν μπορώ να καταλάβω τους φόβους. Απο τη στιγμή που υπάρχουν οι διαπραγματεύσεις(σ.σ. Βλέπετε πως χρησιμοποιούν οι ασιάτες μογγόλοι τις διαπραγματεύσεις επί των Κυριαρχικών μας Δικαιωμάτων που παραχωρούν οι πολιτικάντηδες;) η ύπαρξη της "Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου" δεν μπορεί να αγνοηθεί!"

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι Τούρκοι χρησιμοποίουν τα σφάλματα, προδοσίες, ανευθυνότητα όπως θέλει ο καθένας ας το πει, εγώ το ΛΕΩ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΚΕΝΤΡΑΣΙΑΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. Παραθέτω και σχετικό έγγραφο (σχετ.1)
σχετ.1
Η κίνηση αυτή του σταλινικού καθεστώτος Χριστόφια, τα τουρκοσίριαλ του απαράδεκτου ΑΝΤ1 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ, είναι οι τελευταίες απο μια μακρά σειρά προδοτικών κινήσεων που σαν στόχο έχουν να φέρουν ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΑΧΗΤΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Απο το μετερίζι της Μη Κυβερνητικής Οργανώσεως "Εθνικό Κέντρο Ελλήνων" απευθύνω έκκληση προς τον Κυπριακό Ελληνισμό να αντισταθεί στις άθλιες αυτές μεθοδεύσεις και να καταψηφίσει αυτή την ανθελληνική και φιλοτουρκική πολιτική του καθεστώτος Χριστόφια και να θυμηθεί τον ΑΕΙΜΝΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ".

Καλύτερα αδέρφια μου να σας λείψει λίγο το ρεύμα, καλύτερα να μείνετε χωρίς καθόλου ρεύμα, χωρίς ψωμί, χωρίς νερό ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ, ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΔΑΧΤΥΛΟ!
(σχετ.2).
σχετ.2

Η Νέα Κυβέρνηση του Ελληνισμού που θα ανατείλει σαν Ήλιος και θα σπάσει το βαθύ σκότος που μας έχουν βυθίσει οι αχρείοι θα προχωρήσει ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Γεώργιος Παπασημάκης
Πρόεδρος ΜΚΟ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ε.Κ.ΕΛΛ politics_erkel@ymail.co
m

Δεν υπάρχουν σχόλια: