Featured Posts

4/6/11

Εκτός νόμου η Σέρβικη Εθνικιστική Οργάνωση Nacionalni Stroj...



Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Σερβίας στο Βελιγράδι αποφάσισε να θέσει εκτός νόμου την Εθνικιστική Οργάνωση Nacionalni Stroj (με την οποία ως Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής διατηρούσαμε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία) με την κατηγορία της "σύστασης μυστικής οργάνωσης που έχει ως στόχο την υποδαύλιση φυλετικού, εθνικού και θρησκευτικού μίσους".

Με την απόφαση αυτή απαγορεύεται στην οργάνωση να καταγραφεί σε καταλόγους νομίμων οργανώσεων, οργάνων και πολιτικών κομμάτων. Επίσης οποιαδήποτε προσπάθεια των συναγωνιστών για διάδοση των Εθνικιστικών Ιδεών και Στόχων στην Σερβία θεωρείται αυτομάτως παράνομη και τιμωρείται αναλόγως.

Το αίτημα να κηρυχθεί παράνομη η οργάνωση κατατέθηκε τον Οκτώβριο του 2008 βασιζόμενο στο ότι αρκετά ηγετικά και απλά μέλη της οργάνωσης έχουν ήδη καταδικαστεί για πρόκληση φυλετικού και εθνικού μίσους.

Η υπουργός δικαιοσύνης της Σερβίας δήλωσε πως αυτή η απαγόρευση είναι μόνο η αρχή! Η απαγόρευση της οργάνωσης Nacionalni Stroj είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους ότι η Σερβία δεν θα ανεχθεί οργανώσεις που δηλώνουν Εθνικιστικές και έχουν φυλετικό προσανατολισμό. Στη συνέχεια ανέφερε πως οποιαδήποτε προσπάθεια των συναγωνιστών στην δημιουργία νέου σχηματισμού κάτω από άλλη ονομασία (όπως έπραξαν και οι Ρώσοι Εθνικιστές μετά την απαγόρευση του DPNI) θα απαγορευτεί και αυτή από το συνταγματικό δικαστήριο.

Όπως όλα δείχνουν οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν αποφασίσει να φιμώσουν τον Εθνικιστικό λόγο. Βλέπουν ξεκάθαρα αυτό που έρχεται και τους τρομάζει. Γνωρίζουν πολύ καλά πως οι Ευρωπαίοι δεν θα συνεχίσουν για πολύ ακόμα να παραμένουν αμέτοχοι απέναντι στις ορδές μεταναστών που μεταφέρονται στην γηραιά ήπειρο, δεν θα συνεχίσουν να παραμένουν αμέτοχοι στη συνεχή καταστροφή των οικογενειακών αξιών και των Ευρωπαϊκών ιδεών εις το όνομα της παγκοσμιοποίησης, του καπιταλισμού και του αντιρατσισμού. Το γνωρίζουν και φοβούνται. Για αυτό κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να το σταματήσουν. Όμως αυτό που δεν γνωρίζουν ακόμα είναι ότι οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές δεν καταθέτουν τα όπλα ποτέ!
 

2 σχόλια:

Αβραάμ είπε...

Θάνατος στα έθνη!

Unknown είπε...

ΑΒΡΑΑΜ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ !

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ !