Featured Posts

19/6/11

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!!! Η Ν.Δ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ… ΡΕ, ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;


Είκοσι ολόκληρα χρόνια μετά την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, κι αφού έχουν κλέψει, ληστέψει, σφάξει και ρημάξει εμάς τους… ιθαγενείς, ανακάλυψε ο πρόεδρος της «νέας» ΝΔ, Α. Σαμαράς, ότι υπάρχει πρόβλημα λαθρομεταναστών! Βρε τον Αντώνη…
Έτσι, σε προ ολίγων ημερών ομιλία του προς την Κ.Ο. του κόμματός του, ανακουφισμένος που απόφυγε την «καυτή πατάτα» της συγκυβέρνησης (που θα αποκάλυπτε τη γύμνια της δήθεν αντιμνημονιακής ρητορικής του) «αποκάλυψε» στους εμβρόντητους βουλευτές του, πως μεταξύ των όρων που έβαλε στον Παπατζή τον Γ’ για να… σώσουν αντάμα τη χώρα, ήταν και το θέμα της κατάργησης του νόμου για την ιθαγένεια για τους μετανάστες, «με τη λογική πως δεν μπορούμε να προσελκύουμε καραβάνια λαθρομεταναστών».
Τι ώθησε τον αρχηγό της «νέας» ΝΔ να το παίξει και (ολίγον) λαθρομεταναστοφάγος, με καθυστέρηση 20 ετών; Μήπως τα μαντάτα που του φέρνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις που παραγγέλνει, για ραγδαία άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής; Τι άλλο απ’ αυτό θα μπορούσε να είναι; Τώρα, για το αν μπορεί να πείσει τον κόσμο το όψιμο ενδιαφέρον του αρχηγού της «νέας» ΝΔ, αυτό είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Ο κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει πλέον και μπορεί να καταλάβει ότι ο ξαφνικός αντι-λαθρομεταναστευτικός οίστρος της «νέας» ΝΔ, έχει σχέση με τους ίδιους λόγους που ανέφερε ο Σαμαράς στον Γάλλο πρωθυπουργό Φιγιόν, όταν κατά την πρόσφατη συνάντησή τους τον ρώτησε ο Γάλλος «γιατί υπόσχεται μείωση των φόρων ενώ γνωρίζει ότι δεν θα μπορέσει να το πραγματοποιήσει», κι εκείνος του απάντησε με φυσικότητα: «Για προεκλογικούς λόγους». Εκτός αυτού, θα πρέπει να γνωρίζει ο Α. Σαμαράς, ότι ο κόσμος προτιμά πάντα το αυθεντικό από τα… κακέκτυπα.

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: