Featured Posts

24/6/11

Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν;


Στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση (δημοτικές εκλογές Αθηνών) η Χρυσή Αυγή έλαβε διπλάσιο ποσοστό από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Από τότε μεσολάβησαν αρκετά (μνημόνιο, ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, στροφή του λαού σε πατριωτικές ιδέες και αναζήτηση κοινωνικής ελπίδας στον εθνικισμό) που ενδυνάμωσαν το εθνικιστικό κίνημα και τις τάξεις της Χρυσής Αυγής σε σημείο που τα γραφεία να μην χωράνε πια τους συναγωνιστές και οι ανοιχτές εκδηλώσεις να είναι ασφυκτικά γεμάτες. Η μεγαλύτερη δημοσκόπηση γίνεται στον δρόμο και σε αυτήν η Χρυσή Αυγή βγαίνει νικήτρια κατά κράτος!
Στην τελευταία δημοσκόπηση της VPRC ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην 10η θέση κάτω από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Οι δημοκλόποι όμως έκαναν δυο μεγάλα λάθη. 1ον) τοποθέτησαν την Χρυσή Αυγή στο 1% πίσω από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γεγονός που δεν στέκει με τίποτα και με οποιοδήποτε παραλογισμό. Δεν γίνεται να σε προσπεράσει ένα κόμμα που έχει μεν άνοδο, αλλά την στιγμή που εσύ έχεις διπλάσια άνοδο να βρίσκεσαι πίσω και 2ον) φαίνεται πως δεν τους “βγήκαν τα κουκιά” κι έστειλαν τον Δημαρά και το Άρμα Πολιτών στην 11η θέση με ποσοστό 0,5%. Αυτό την στιγμή που όλες οι άλλες δημοσκοπήσεις δείχνουν το Δημαρά κοντά στο 2% και αρκετά ανεβασμένο. Τέλος, το γεγονός πως η Ντόρα και ο Κουβέλης, αλλά και οι ανύπαρκτοι Οικολόγοι Πράσινοι είναι πάνω από την Χρυσή Αυγή είναι πραγματικά για γέλια!!!
Είναι πολύ απλό το κόλπο κι όσοι έχουν εμπλακεί έστω και λίγο στα ΜΜΕ, ξέρουν τα κόλπα των δημοσκοπήσεων. Πρόκειται για ένα όργανο ψυχολογίας και χειρισμού των μαζών που δεν τους βγαίνει, όμως, πάντα την ώρα της κάλπης. Τώρα οι δημο-σκόποι σκοπό έχουν να δείχνουν την ΝΔ στα πάνω της, δίχως να τσαλακώνουν το προφίλ του Βενιζέλου που τον προετοιμάζουν “επιτέλους” για νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και να φτιάχνουν το κλίμα για μια πολυκομματική Βουλή που θα οδηγηθεί σε κυβέρνηση συνεργασίας, για να βγάλει την χώρα από την ακυβερνησία. Την Χρυσή Αυγή την καταγράφουν “όποτε τους καπνίσει” στα χαμηλά ως ένα ανησυχητικό, αλλά όχι και τόσο φαινόμενο.
Το βράδυ των αποτελεσμάτων, όμως, το φαινόμενο Χρυσή Αυγή θα… τους ανησυχήσει πολύ και θα τινάξει στον αέρα τα σχέδιά τους!

Θ.Ν.Ζ.

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: