Featured Posts

13/3/11

Έλληνας γεννιέσαι ή γίνεσαι ; Η ερώτηση παγίδα των προδοτών.


   Τι είναι Έλληνας ; Τι «ιδιότητες» πρέπει να έχει ένας Έλληνας; Είναι η σωστή ερώτηση.
   Τα υπόλοιπα είναι μια καλοστημένη παγίδα των αναρχοαριστεριστών και των συνιστωσέων τους για να θολώσουν τα νερά και να αλλοιώσουν την πραγματική μας Εθνική ταυτότητα.

   Έλληνας είναι εκείνος όπου έχοντας μεγαλώσει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό από φυσικούς γονείς Έλληνες ή και όχι ακόμη, στο στάδιο της ενηλικίωσης του, ώριμος γαρ, πρέπει ειλικρινά να πληροί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τις εξής προϋποθέσεις ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

1) Να σέβεται και να γνωρίζει έστω και στοιχειωδώς την Ελληνική παιδεία και δη των Αρχαίων κλασσικών μας που φώτισαν τον πολιτισμό όλου του πολιτισμένου κόσμου. Να συνειδητοποιεί εμπράκτως δηλαδή ότι αυτό που ονομάζουμε Δυτικό πολιτισμό από την Αρχαία Ελλάδα ξεκίνησε άνθησε και ανελίχθηκε.

2) Να σέβεται το νυν Ελληνικό κράτους τους νόμους τα ήθη και τις παραδόσεις του. Εάν θέλει δε να πολιτογραφηθεί και ως Έλληνας, οποιασδήποτε άλλης μορφής δοξασίες οι οποίες τείνουν να τραπούν ή τρέπονται ως εχθροπαθείς (όχι για να δούμε τελικά ποιος είναι κι αυτός ο «εχθροπαθής» επιτέλους) εναντίον του Ελληνικού Έθνους ή έστω και απλού κράτους, πρέπει όχι μόνο να υποχωρήσουν αλλά και να εξαφανιστούν.

3) Κάθε προσπάθεια ανατροπής της κυρίαρχης θρησκείας της Ελλάδας, του δημοκρατικού πολιτεύματος της Ελλάδας, της διαμεταγωγής της Ελλάδας από αναπτυσσόμενο κράτος σε τριτοκοσμικό δεν αρμόζει στη συμπεριφορά του Έλληνα αλλά σε εκείνη του τρομοκράτη ή του προδότη ή και των δύο μαζί τούτων ιδιοτήτων.

4) Η τυχόν ανεξιθρησκία να βαίνει επ ωφελεία της Ελλάδας και όχι επουδενί ως δημιουργία «πέμπτης φάλαγγας» εναντίον της Ελλάδας.

ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ…

ΑΛΛΑ …

Βλέπετε να πληρούν τις πάνω προϋποθέσεις έστω καθ υποψίαν (που από το Σύνταγμα μας προκύπτουν οι «φουκαριάρες») στα 2.000.000 και άνω λαθροεποικιστές Ισλαμιστές ;

ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ !!!

Ας μην πέφτουμε στην παγίδα των προδοτών. Έλληνας ήταν κατά μία έννοια και ο Λόρδος Βύρων. Έλληνας και ο εφιάλτης. Κατά μια απλή λογική κρίση, όπως και να το κάνουμε, «περισσότερο Έλληνας» ήταν ο Λόρδος Βύρων.

Το να έρθει εδώ π.χ. ένας Πολωνός με την οικογένεια του να δουλέψει τίμια και να παράγει έργο για τη χώρα μας και να θελήσει νόμιμα να πολιτογραφηθεί είναι ευχής έργον. Εάν μάλιστα διαβάσει λίγο π.χ. Σωκράτη, Πλάτωνα ή Αριστοτέλη σίγουρα θα εκτιμήσει τις παραπάνω 4 αρχικές αξίες.

Από την άλλη πλευρά αν μπει λαθραία στα σύνορα μας ένας μαφιόζος εγκληματίας, τι να πούμε ; Να δώσουμε συγχαρητήρια στο κράτος μας που άφησε να μπει ένας εν δυνάμει δολοφόνος μας ;

Ακόμα χειρότερα οι ορδές Ισλαμιστών εποικιστών που τις βαφτίζουν μετανάστες για να μας κοροϊδέψουν κάποιοι προδότες.

Αυτοί θέλουν ως κανονικοί κατακτητές να επιβάλλουν τα δικά τους ήθη, έθιμα, ιδεοληψίες, φανατισμούς και μισαλλοδοξίες.

Ποιος λοιπόν εδώ είναι ο φανατικός και ο εχθροπαθής εδώ ; Εκείνοι, ή, ο Ελληνικός λαός;

Υπάρχει πιθανότητα τούτοι να γίνουν Έλληνες ; Ιδού και η παγίδα των προδοτών όπου το χωρίζουν σε άσπρο μαύρο (γεννιέσαι –γίνεσαι) για να δημιουργηθούν αμέσως και αυτόματα οι γκρίζες ζώνες της άλωσης

Συμπέρασμα : Κύριοι δεν γνωρίζουμε ίσως τελικά αν γεννιέσαι Έλληνας ή γίνεσαι.

Ένα πράγμα όμως γνωρίζουμε :

Ότι ποτέ δεν πρόκειται να αισθανθούν ή να γίνουν Έλληνες οι φονταμενταλιστές Ισλαμιστές που κατά ορδές και ανεξέλεγκτα εισρέουν από τα σύνορα μας στην Ελλάδα. Αν κατά λάθος και από ατύχημα τους σκίσει κάποιος π.χ. το κοράνι τους θα «βγουν στη γύρα» για να τον σφάξουν.

Αυτό δεν είναι Ελληνικός πολιτισμός ή εν γένει ανθρώπινος πολιτισμός, αλλά πολιτισμός ζούγκλας. Αυτό είναι και εχθροπάθεια. Αν τώρα το βλέπει κάποιος και ως πολυπολιτισμό να πάει να τον εξετάσει κάποιος ειδικός επιστήμονας αν νομίζει ότι είναι ειλικρινής.

Ως επίλογος…

Πάντα να γνωρίζετε πάντα πως ενώ οι άνθρωποι φεύγουν… Τα σύμβολα μονάχα μένουν.

Και η Ελλάδα μας είναι το σύμβολο.

Η Ελλάδα και ο εν γένει πολιτισμός της είναι που πρώτα κάποιος ευπατρίδης πρέπει να προστατεύσει και όχι τα τυχόν ατομικά του κληρονομικά χαρακτηριστικά.

Μην σας παγιδεύουν με ψευδοδιλλήματα οι προδότες.


Team Apopsis
http://eglimatikotita.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: