Featured Posts

8/3/11

Προωθηση ομοφυλοφιλιας με καθε τροπο...


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ομοφυλοφιλία είναι της μόδας. Και επιπλέον είναι γκλάμουρους. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρόκειται για γυναίκες. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια την προάγουν τηλεοπτικές σειρές μέγιστης τηλεθέασης, με πρώτη και καλύτερη τη σειρά «The L Word». Πριν από μερικά χρόνια η πιο τρέντι σειρά της τηλεόρασης ήταν το «Sex and the City», που ήταν αφιερωμένο στις περιπέτειες και τις αντρικές κατακτήσεις τεσσάρων γυναικών. Σήμερα όμως οι τηλεθεατές του αμερικανικού δικτύου HBO παρακολουθούν ανελλιπώς τις περιπέτειες μιας ακόμα (φυλετικά ανάμικτης) παρέας γυναικών, οι οποίες όμως μπορούν να ζήσουν και χωρίς άντρες.

Χάρη στην τηλεόραση, ο ομοφυλοφιλικός έρωτας έχει γίνει τόσο δημοφιλής που πολλές ετεροφυλόφιλες γυναίκες έχουν φτάσει στο σημείο να φλερτάρουν με τον πειρασμό. Όσο για τους επιστήμονες, εμπνεύστηκαν ένα νέο όρο για να εξηγήσουν αυτό που συμβαίνει στο γυναικείο σύμπαν. Κάνουν λόγο για «σεξουαλική ρευστότητα», από τον τίτλο «Sexual Fluidity: Women’s Love and Desire» του βιβλίου της Λίζα Ντάιαμοντ, καθηγήτριας ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα. Συγκεκριμένα, ως "σεξουαλική ρευστότητα" ορίζουν την ικανότητα μιας γυναίκας να ανταποκρίνεται ερωτικά με απρόσμενους τρόπους σε συγκεκριμένες καταστάσεις ή σχέσεις.

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

Αφού ανέλαβε τα ηνία της κορυφαίας εταιρίας παραγωγής παιδικών ταινιών ένας ομοφυλόφιλος, σχεδιάζουν να δημιουργήσουν και ομοφυλόφιλους πρωταγωνιστές παιδικών κινούμενων σχεδίων. Ταυτόχρονα, εμφανίζονται όλο και περισσότερα παιδικά βιβλία -ακόμη και σχολικά- που να μιλούν για "οικογένειες με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες". Προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να αποδεχτούμε την ομοφυλοφιλία ως "κάτι φυσικό" και την προωθούν με κάθε μέσο, από την παιδική ηλικία.

Διαβάστε το εξαίρετικά τεκμηριωμένο άρθρο για το κατά πόσον το (αυξανόμενο) πλήθος όσων δηλώνουν ομοφυλόφιλοι είναι εκ γενετής ή κατασκευάζεται: Είναι η θεωρία του «γεννήθηκα ομοφυλόφιλος» μία απάτη;

Σε μια εποχή όπου οι διαμορφωτές κοινωνικών τάσεων επικεντρώνουν σκόπιμα και εντατικά στον πλήρη εκφυλισμό του λευκού ανθρώπου, προάγοντας την κάθε παρά Φύσιν ανωμαλία ως "κουλ και γκλάμουρους", είμαστε η παραφωνία στο σύστημά τους. Είμαστε οι υπέρμαχοι της κατά Φύσιν λογικής σε κάθε τομέα και σε κάθε επίπεδο.

http://whitewomenfront.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: