Featured Posts

8/3/11

Άρχισαν να έρχονται καραβιές λαθρομεταναστών από την Αφρική στην Νότιο Ευρώπη



 
Κατέκλυσαν τη νήσο Lampedusa στα νότια της Σικελίας χιλιάδες λαθρομετανάστες από την Τυνησία – Ουδεμία ανησυχία από τους ενταύθα εξουσιαστές που κοιτάνε πως θα “νομιμοποιήσουν” μαζί με τους «αντιεξουσιαστές» τους λαθρομετανάστες…
Ο γιός του Καντάφι προειδοποίησε τις χώρες της Ευρώπης, ότι αν ο πατέρας του απολέσει την εξουσία η Λιβύη θα γίνει ορμητήριο πειρατών, όπως η Σομαλία, και οι πειρατές θα φτάνουν στην Σικελία και την Κρήτη. Αλλά και ορμητήριο μαζικής εξόδου λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη…
Δέκα πλοιάρια, που μετέφεραν περίπου 850 λαθρομετανάστες, έφτασαν στη διάρκεια της νύχτας στην ιταλική νήσο Λαμπεντούζα, στα νότια της Σικελίας, και άλλο ένα εθεάθη στα ανοικτά της νήσου το πρωί της Δευτέρας, μεταδίδει το πρακτορείο Ansa. Οι νεοαφιχθέντες, των οποίων δεν διευκρινίζεται η χώρα καταγωγής, έρχονται να προστεθούν στη στρατιά εκατοντάδων άλλων λαθρομεταναστών που έφθασαν στο απώτατο άκρο της Ιταλίας στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, παρά τις δυσμενείς μετεωρολογικές προβλέψεις.
Όλοι οι λαθρομετανάστες πρόκειται να μεταφερθούν στο κέντρο υποδοχής της νήσου, όπου ήδη βρίσκονται άλλοι τόσοι και ακόμα περισσότεροι, ενώ οι υποδομές του είναι μόλις 850 κλινών. Το Φεβρουάριο η Ιταλία έκανε έκκληση στην ΕΕ να τη συνδράμει, για να αντιμετωπίσει τη μαζική άφιξη λαθρομεταναστών από την Τυνησία, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η ανάπτυξη δυνάμεων της Frontex στην περιοχή.
Επίσης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο γιός του Συνταγματάρχη Καντάφι προειδοποίησε τις χώρες της Ευρώπης, ότι αν ο πατέρας του απολέσει την εξουσία η Λιβύη θα γίνει ορμητήριο πειρατών, όπως η Σομαλία, και οι πειρατές θα φτάνουν στην Σικελία και την Κρήτη. Αλλά και ορμητήριο μαζικής εξόδου λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη. Προς ποια Ευρώπη, όμως; Τρεις χώρες που λόγω της γεωγραφικής τους θέσης αποτελούν τις πύλες της Ευρώπης, είναι οι… υποψήφιες να δεχτούν τα κύματα της λαθρομετανάστευσης: η Ιταλία, η Ισπανία και η Ελλάδα. Στις δύο πρώτες χώρες υπάρχουν αξεπέραστες δυσκολίες. Οι κυβερνήσεις τους έχουν δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν θέλουν λαθρομετανάστες. Επιπλέον, έχουν λάβει πολλά πρόσθετα μέτρα για την αποτροπή ενός τέτοιου ενδεχομένου. Η Ισπανία π.χ. έχει κατασκευάσει φράχτη στα σύνορά της με την Αφρική, η Ιταλία λίγα χρόνια πριν είχε φουντάρει ένα πλοίο γεμάτο με Αλβανούς κ.α. Η Ελλάς, είναι η μόνη χώρα που αυτοί που την κυβερνούσαν στο παρελθόν και αυτοί που την κυβερνούν σήμερα, την έχουν αφήσει απροστάτευτη. Με τρύπια σύνορα, χωρίς κανένα εμπόδιο (αλήθεια, τι έγινε με τον πολυδιαφημισμένο φράχτη του Έβρου; Τόσο γρήγορα ξεχάστηκε;), με τη συμφωνία του Δουβλίνου, με τις απανωτές νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών, με πανίσχυρους και έχοντες ανοιχτή πρόσβαση με την εξουσία «αλληλέγγυους» σταλινοτροτσκιστές του Σόρος και με υπουργούς Δημοσίας Τάξεως (ΠΡΟ-ΠΟ το λένε τώρα) που η μαρξιστική ιδεολογική τους συνείδηση δεν τους επιτρέπει να αποβάλλουν παρανόμους που εκβιάζουν το κράτος με ψεύτικες απεργίες πείνας (αλλά η «ιδεολογική τους συνείδηση» δεν λειτούργησε όταν βυθιζόταν το «Εξπρές Σαμίνα», στέλνοντας στον υγρό τάφο δεκάδες ανύποπτους Έλληνες). Προς τα πού, λοιπόν, θα στραφούν οι στρατιές των εξαθλιωμένων; Δε θέλει ρώτημα. Όλοι ξέρουμε την απάντηση! Εδώ θα ’ρθουν!
(ΥΓ): Τι σχέση έχουν οι λαθρομετανάστες της Υπατίας, όλοι κατά… διαβολική σύμπτωση βορειοαφρικανικής προελεύσεως, με τα πρόσφατα γεγονότα αναρχίας στις χώρες τους; Είναι προφανές: την ίδια στιγμή που θα ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, θα πέσει σύνθημα: Πάμε όλοι στην Ελλάδα. Εκεί δίνουν χαρτιά! Κακομοίρα Ελλάδα, τι σε περιμένει!

http://xryshaygh.wordpress.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: