Featured Posts

12/3/11

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΤ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΙΣΑΛΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ



ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΞΑΝΘΗΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ!


ΠΡΙΝ ακριβώς την επίσκεψη Νταβούτογλου στην Θράκη , προηγήθηκε μια πρωτοφανής προβοκάτσια !!!!

Πράκτορες της ΜΙΤ που δρουν ανενόχλητοι στην Κομοτηνή έσπασαν τα τζάμια στο Τέμενος του χωριού Ίσαλος Ροδόπης και πέταξαν μέσα εκρηκτικό μηχανισμό.

Αμέσως ο Ψευτομουφτής Κομοτηνής , έβγαλε ανακοίνωση που γνωστοποίησε μόνο στις Τουρκόφωνες εφημερίδες της πόλης και καταδίκασε την επίθεση με την εξής ανακοίνωση: «Σε μια εποχή που οι άνθρωποι προσπαθούν να προσευχηθούν ελεύθερα, προκαλούν σκέψεις τέτοιου είδους ή παρόμοιες επιθέσεις στους χώρους λατρείας που θεωρούνται ιεροί σε όποια θρησκεία κι αν ανήκουν. Καταδικάζουμε αυτές τις επιθέσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα στους ιερούς χώρους μας όπως τεμένη και νεκροταφεία και περιμένουμε την σύλληψη και την παραπομπή των δραστών στην δικαιοσύνη».

Επίσης το Ψευτοκόμμα του Σαδίκ μέσου του πράκτορα της ΜΙΤ προέδρου του καταδίκασε κι αυτό την επίθεση με την εξής ανακοίνωση: «Καταδικάζουμε έντονα τις επιθέσεις που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα στους θρησκευτικούς χώρους μας από άτομα που δεν έχουν αυτογνωσία».

Φυσικά όλα αυτά δεν τα έλαβε υπόψη της η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης. Η οποία άφησε έρμαιο σε ύποπτα και παράνομα στοιχεία την φύλαξη της. Άφιξης του ΜογγολόΤουρκου Υπουργού στον Εχίνο Ξάνθης !!!!!!!

Για τον "ΣΤΟΧΟ", ΟΕΝ "το Γεράκι της Θράκης"
http://www.stoxos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: