Featured Posts

14/3/11

Δεντροφύτευση στην Πεντέλη – Εθνικιστική Οικολογική Δράση


 
Σήμερα, Κυριακή 13 Μαρτίου, η Πράσινη Πτέρυγα της Χρυσής Αυγής συμμετείχε στη κοινή συνδιοργάνωση φορέων για δεντροφύτευση στην Πεντέλη. Είναι γνωστό σε όλους τους φίλους και συναγωνιστές πως σαν ασυμβίβαστοι Εθνικιστές δεν συνηθίζουμε να συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους διοργανώσεις όταν οργανώνονται από συστημικούς οργανισμούς. Φέτος όμως αποφασίσαμε να προβούμε σε αυτή την ενέργεια καθώς κάθε μας προσπάθεια για δική μας διοργάνωση δεντροφύτευσης (όπως έχουμε κάνει και παλαιότερα) έβρισκε εμπόδια επειδή η αρμόδια υπηρεσία δεν είχε τα απαραίτητα χρήματα για την παροχή των αναγκαίων υλικών. Από νωρίς το πρωί είχε προσέλθει πλήθος κόσμου στην Πεντέλη και εκεί ήμασταν και εμείς για να δείξουμε σε όλους πως η οικολογία δεν χρειάζεται χορηγούς και μεγαλοεπιχειρηματίες, να δείξουμε πως υπάρχει και ένα άλλο ειλικρινές κομμάτι της. Σύντομα μας πλησίασε αρκετός κόσμος να μας ρωτήσει ποιοι είμαστε. Συναντήσαμε πολλές και διάφορες αντιδράσεις και όλες εξ αυτών θετικές. Πολλοί μας δήλωσαν πως στηρίζουν την Χρυσή Αυγή αλλά δεν γνώριζαν για τη συμμετοχή μας σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και εξεπλάγησαν ευχάριστα.
 
Με το τέλος της δεντροφύτευσης ακολούθησε συζήτηση πάνω στο ζήτημα της Οικολογίας στην οποία συμμετείχαν και αρκετοί από τους παρευρισκόμενους στο χώρο. Έγινε μία πολύ καλή ανάλυση από έναν συναγωνιστή πάνω στην Εθνικιστική Οικολογία, την δημιουργία της και το τι έχουμε να προτείνουμε σαν κίνημα σε αντίθεση με τις αριστερές και καπιταλιστικές “εναλλακτικές”.
Βρεθήκαμε εκεί γιατί η Οικολογική συνείδηση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιδεολογίας μας και η προστασία του φυσικού μας πλούτου Χρέος μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν αριστερό και καπιταλιστή να καπηλευθεί αυτό που γέννησαν οι Εθνικιστές και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τα αγνά αισθήματα του Λαού μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Πράσινη Πτέρυγα – Για τη Φυλή και τη Φύση

Δεν υπάρχουν σχόλια: