Featured Posts

5/2/11

θα ηττηθείτε “σύντροφοι” – Η Χρυσή Αυγή και ο συρφετός της φιλελεύθερης “παράταξης”


 
Προσπαθούν με ιδιαίτερο ζήλο, ομολογουμένως, οι αριστεροί να βάλουν την Χρυσή Αυγή στον “εθνικά σκεπτόμενο” συρφετό της φιλελεύθερης-συντηρητικής παράταξης. Σε αγαστή συνεργασία με το σύστημα φτάνουν να “δουν” την μεγαλειώδη πορεία των Ιμίων, αλλά να “ξεχάσουν” τον διπλό σκοπό της, ασχέτως που μπήκαν στην διαδικασία να πειράξουν με Photoshop το διαφημιστικό της εκδήλωσης, όπου ξεκάθαρα έγραφε: “Έξω οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ”. Ομολογουμένως καλύτερα τα πήγαν από τους μεγαλοκαναλάρχες που δεν είδαν ούτε το πρώτο μέρος. Η “αντικειμενική” δημοσιογραφία πραγματικά σε όλο της το δημοκρατικό “μεγαλείο”. Ποιοι είναι όμως αυτοί που μιλάνε; Οι συνεργάτες του συστήματος! Αυτοί που συνέβαλαν τα μέγιστα στην προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της ασφάλειας των Ελληνικών Πανεπιστημίων, αυτοί που επέβαλλαν το “Σοκ και Δέος” που έλειπε από την πολιτική του Μνημονίου όταν έκαψαν 4 ανθρώπους στην τράπεζα της Marfin, αυτοί μονίμως αρθρογραφούν για το “μεγαλείο” του Ερντογάν να προτείνει αμοιβαίο αφοπλισμό, ενώ την ίδια ώρα μέχρι και αεροπλανοφόρο αγοράζει.
Οι εντολοδόχοι της Άγκυρας, της Ουάσινγκτον και όλων των υπολοίπων “think tanks” της παγκοσμιοποίησης! Το ψέμα,η θρασυδειλία και η μεμψιμοιρία αποτελούσαν πάντα τα πιο σημαντικά όπλα στην φαρέτρα των πολιτικών βελών της αριστεράς, άλλωστε ο καθένας λειτουργεί βάσει των ιστορικών προτύπων του, οπότε δεν είναι να απορεί κανείς. Η διαφορά αυτή σαφής και προφανής, γινόμενη εμφανής από το ότι έπρεπε να περιμένουν να περάσουν 168 χρόνια από το θάνατο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη για να τολμήσουν να κάνουν “αστειάκια” σχετικά με Αυτόν.
Η απάντηση σε όλα αυτά δεν μπορεί παρά να έρθει από έναν κομμουνιστή, κάποιον δηλαδή με τον οποίο το σύνολο της αριστεράς μοιράζεται την ίδια ιδεολογική μήτρα, έναν “παλιό αγωνιστή” όπως θα τον λέγανε. Είναι πιο γλυκιά έτσι. Έγραφε, λοιπόν, προ ετών σε βιβλίο του, ο Τάκης Λαζαρίδης, ένα μήνυμα που παράφραση του απευθύνεται στους σημερινούς αριστερούς εντολοδόχους των ξένων δυνάμεων. Ευτυχώς θα ηττηθείτε “σύντροφοι”, γιατί τώρα, όπως και τότε, δεν είστε τίποτα παραπάνω από τον βραχίονα των ξένων δυνάμεων που επιβουλεύονται την Ελλάδα. Τους φιλελεύθερους-συντηρητικούς ομοτράπεζους σας, που τόσο σας σέβονται, ώστε να προτείνουν και την υπουργοποίηση της πιο αντεθνικής κλίκας σας, όπως ο Ανδρουλάκης, σας τους κάνουμε δώρο, αφού άλλωστε εμείς ιδεολογικά, πολιτικά, αλλά και ΠΡΑΚΤΙΚΑ είμαστε κάθετα ενάντιοι σε αυτούς και τις πρακτικές τους! Όπως λέει και το σύνθημα που απευθύνεται και σε εσάς και σε αυτούς “Είμαστε και το Αύριο και είσαστε το Χθές”! 

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: