Featured Posts

13/2/11

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ- ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Η Χρυσή Αυγή στο 7ο Συνέδριο πριν λίγες μέρες εξέλεξε την νέα Κεντρική Επιτροπή και το νέο Πολιτικό της Συμβούλιο. Και ανήγγειλε τη συμμετοχή της στις εκλογές όποτε και αν γίνουν!

Συνοπτικά παραθέτουμε κάποιες από τις βασικότερες αποφάσεις που ελήφθησαν μετά τις σχετικές εισηγήσεις των αρμοδίων συναγωνιστών: -Η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει στις επόμενες εθνικές εκλογές με πλήρεις συνδυασμούς σε ολόκληρη τη χώρα! - Επανακυκλοφορία της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» σε εβδομαδιαία βάση από τον μήνα Μάρτιο - Περιοδείες του Γενικού Γραμματέα και του επιτελείου του σε ολόκληρη την επικράτεια - Ιδεολογική επιμόρφωση των νέων μελών- Οργάνωση και στελέχωση Γραφείου Τύπου σε κάθε Περιφερειακή Διοίκηση.



Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ευχαριστεί θερμά όλους τους Έλληνες εθνικιστές και όλες τις Ελληνίδες Εθνικίστριες, που παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, η οποία για όσους δεν το γνωρίζουν ή κάνουν πως δεν το γνωρίζουν είναι μετωπική οργάνωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα εθνικά θέματα. Ευχαριστεί όλους και όλες που συντάχθηκαν πίσω από τις Γαλανόλευκες και το Μαυροκόκκινο λάβαρο-πανό του Κινήματός μας, το οποίο ευρίσκετο στην κορυφή της πορείας.


Χιλιάδες Ελλήνων από Έβρο μέχρι Κρήτη και Κύπρο έδωσαν το παρόν στην πλέον μαζική εθνικιστική εκδήλωση, η οποία θα προσπαθήσουμε του χρόνου να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Ο αριθμός των 10.000 που δόθηκε για τον όγκο της πορείας δεν μας ικανοποιεί, αφού μόνο στο δήμο Αθηναίων ο συνδυασμός μας πήρε 10.200 ψήφους! Βεβαίως για κάποιους η συγκέντρωση δεν ήταν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τους αφήνουμε στην ησυχία τους και στις αυταπάτες τους!

Ο ρόλος των ΜΜΕ για μια ακόμη φορά φανερός. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος με έναν από τους δημοσιογράφους με τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής. Ούτε λίγο, ούτε πολύ του είπε ευθέως ότι θα ήθελε να του πάρει δήλωση, αλλά δεν έχει κανένα νόημα γιατί θα κοπεί. Ευχαριστούμε πολύ το γνωρίζαμε! Υπάρχει όμως ζωή και πέρα από τα κανάλια των νταβατζήδων. Φαιδρή η εικόνα κάποιων ψευτοπατριωτών και ψευτοεθνικιστών, που σαν γνήσια ουρά της ίδιας πολιτικής που ακολουθούν τα κανάλια των νταβατζήδων δεν είπαν λέξη.

Eνδιαφερον έχει η γνώμη του ιστολόγιου «ΤROMAKTIKO 30 Ιανουαρίου 2011  " που λέει τα εξής:»Η ροή του κόσμου προς την άκρα δεξιά συνεχίζεται με απίστευτο ρυθμό. Όταν ο πολίτης βλέπει παντού την σαπίλα, την προδοσία και κανένας να μην στέκεται δίπλα του,ε τότε θα σας πάει κόντρα.Θα σας πάει κόντρα, θα κάνει συμφωνία και με τον διάβολο μέχρι να σας τελειώσει όλους. Βλέπω σίγουρα τον Μιχαλολιάκο και την Χ.Α σύντομα στη Βουλή. Και εσάς να μένετε με τα αυγά του φιδιού στο χέρι. Το παραμύθι με τον Άγιο Παντελεήμονα, χτες το βράδυ τελείωσε. Είναι παντού. Σε όλες τις γειτονιές και αυξάνονται συνέχεια.

Ο κόσμος βαρέθηκε τις πολυπολιτισμικές σας ανοήσιες. Οι άνθρωποι σταμάτησαν να τρώνε την λαθρολαγνεία που του πουλάτε από τα ΜΜΕ, γιατί ζει μέσα στο πρόβλημα.Ξέρει. Το παραμύθι με τον Άγιο Παντελεήμονα, χτες το βράδυ τελείωσε. Είναι παντού. Σε όλες τις γειτονιές και αυξάνονται συνέχεια.


Aπό την άλλη στην εφημερίδα Αρκαδία διαβάζουμε
: "Eπόμενο βήμα η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή;"

Η Χρυσή Αυγή είναι το πρωτοπόρο και δυναμικό τμήμα των δυνάμεων της Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού Λαού ενάντια στην τυραννία της παγκοσμιοποίησης, στην διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας από τους ξενοκίνητους πράκτορες και στην υποδούλωση της Πατρίδας στον αμερικανοκίνητο νεο-οθωμανισμό. Όντας η μάχιμη εμπροσθοφυλακή διεξάγει έναν ασυμβίβαστο πολιτικό πόλεμο Εθνικής Αναγέννησης και Κοινωνικής Ανασυγκρότησης.


Είναι αλήθεια ότι μια ισχυρή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο Κοινοβούλιο θα θέσει μια Ταφόπλακα στα αντεθνικά σχέδια των πολιτικάντηδων. Μεχρι την Τελικη Νίκη!

                                                                                                                                                                                                            
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
http://voliotispolitis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: