Featured Posts

13/2/11

Πάμε για πρόωρες εκλογές; Η Χρυσή Αυγή έτοιμη να δώσει την μάχη


 
Όλα δείχνουν ότι η χώρα βαδίζει προς πρόωρες εκλογές και μάλιστα με λίστα, προκειμένου οι πρόεδροι των δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας να ξεκαθαρίσουν τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες, με τις οποίες φαίνεται ότι έχουν σοβαρό πρόβλημα… Στην περίπτωση αυτή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών, όλων αυτών που είναι ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ αντίθετοι στο μνημόνιο της υποτέλειας και της ξενοδουλείας.
Το κλίμα για εκλογές ήδη καλλιεργείται. Πρόκειται για ένα κακοστημένο παιχνίδι για ηλιθίους, για ένα «σικέ» αγώνα, που μας θυμίζει τις γραφικές μονομαχίες κατς(«Αττίλιο κατά μασκοφόρου εκδικητή»…) που γινόντουσαν πριν λίγες δεκαετίες στην χώρα μας.
Από τη μία πλευρά το ΠΑΣΟΚ εξαπολύει πατριωτικές κορώνες εναντίον του ΔΝΤ και της τρόικα για την πρότασή τους περί πωλήσεως δημόσιας περιουσίας για την μείωση του ελλείμματος, ενώ είναι γνωστό ότι αυτό το έχει ήδη συμφωνήσει με το περίφημο μνημόνιο, το οποίο για όσους δεν το θυμούνται συνυπέγραψε και το κόμμα του Καρατζαφέρη και μάλιστα με όλους τους βουλευτές του χωρίς καμμία εξαίρεση. Όχι μόνο αυτό υπέγραψε η κυβέρνηση μαζί με Καρατζαφέρη και Ντόρα, αλλά το ίδιο το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υπουργός εθνικής αμύνης Ευάγγελος Βενιζέλος, δημοσίευσε και άρθρο του στο διαδίκτυο(http://www.evenizelos.gr/stateinstitutionsconstitution/constitutionalpolicy-review/1872-aimxi), στο οποίο σαφέστατα αναφέρει ότι με την υπογραφή του μνημονίου εκχωρήθηκαν εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Από την άλλη πλευρά, στη σικέ αυτή αντιπαράθεση, η Νέα Δημοκρατία κάνει τον δυσαρεστημένο και κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι καθυστέρησε να αντιδράσει, ενώ οι πρώτοι που πρότειναν εκποίηση δημόσιας περιουσίας για μείωση του ελλείμματος ήταν αυτοί! Και συγκεκριμένα η πρόταση αυτή έγινε στο πρόεδρο του ΔΝΤ Στρός Καν στην επίσκεψή του στα γραφεία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας… Από κοντά στις πατριωτικές κορώνες και το κόμμα του μνημονίου ΛΑ.Ο.Σ., το οποίο πρώτο μίλησε για πώληση δημόσιας περιουσίας και το οποίο θυμήθηκε μετά από τόσα χρόνια τα Ίμια και τους λαθρομετανάστες.
Όλα μυρίζουν εκλογές. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε αυτές τις εκλογές θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των απροσκύνητων και ασυμβίβαστων Ελλήνων έχοντας σαν βασικούς άξονες της πολιτικής της προτάσεως τους εξής:
1. Καταγγελία του μνημονίου και του εξωτερικού χρέους. Οπωσδήποτε του μέρους εκείνου του εξωτερικού χρέους, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση των ληστρικών επιτοκίων των παγκόσμιων τοκογλύφων.
2. Κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου και ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος λαθρομετανάστες.
3. Πρόταση για εκλογές με σκοπό τη σύσταση συντακτικής εθνοσυνέλευσης.
4. Επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια.
5. Άμεση εδώ και τώρα κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
6. Άμεση φορολόγηση των Τραπεζών.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα καλεί σε εγρήγορση όλους τους Χρυσαυγίτες και όλες τις Χρυσαυγίτισσες για να δώσουμε μία ακόμη νικηφόρα μάχη μέχρι την οριστική ΝΙΚΗ, που θα είναι η απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τους ξένους αφέντες και από τους φαύλους και διεφθαρμένους που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες.

http://xryshaygh.wordpress.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: