Featured Posts

12/2/11

Μολάοι: Παρέμβαση της Χρυσής Αυγής σε ανοικτή συζήτηση για τους λαθρομετανάστες. Θερμή ανταπόκριση!


 
“Από τον Πυρήνα Σπάρτης ο συναγωνιστής Γ.Μ. εξύψωσε στη συνέχεια το ηθικό των παρευρισκομένων λέγοντας στο κοινό “Είμαστε Έλληνες εθνικιστές και Χρυσαυγίτες. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”. Άμεσα το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα”
Σε συνέχεια της προηγούμενης δράσης μας στην πόλη των Μολάων, ο Πυρήνας Σπάρτης αποφάσισε να κάνει και ένα βήμα παραπέρα για την υπόθεση των Μολάων. Ενημερωθήκαμε από ομάδες κατοίκων των Μολάων πως ομάδα ανθελλήνων, μαζί με “προοδευτικούς”, θολοκουλτουριάδηδες και κομματόσκυλα της περιοχής, διοργάνωσαν ανοικτή συζήτηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, με σκοπό την καταδίκη της άμυνας των κατοίκων ενάντια στους λαθρομετανάστες εισβολείς και να μιλήσουν για τη γνώμη των κατοίκων χωρίς να έχουν ασχοληθεί ποτέ να μάθουν ποιά είναι αυτή… Επιτροπή του Πυρήνα Σπάρτης και της Τ.Ο. Μεσσηνίας έφτασε στους Μολάους με σκοπό να μην το αφήσει να περάσει έτσι. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μέλη μας ενημέρωναν τους ντόπιους για την εκδήλωση ώστε να ακουστεί επιτέλους ποιά είναι η πραγματική θέση των κατοίκων απέναντι σε αυτά τα περιστατικά, και οι περισσότεροι δήλωναν άγνοια για την εκδήλωση των “προοδευτικών”…
 
Όταν φτάσαμε στην πόλη – αρκετά νωρίτερα από την εκδήλωση – καθίσαμε σε κατάστημα της περιοχής για να πιούμε έναν καφέ και να ανασυνταχθούμε. Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε ότι όσο περνούσε η ώρα από 1 τραπέζι που καταλαμβάναμε αρχικά, καταλήξαμε σε 5, καθώς κάθε τόσο στην παρέα μας προστίθονταν και παρέες ντόπιων.
Όταν η ώρα έφτασε 7:30 ξεκινήσαμε για το χώρο της εκδήλωσης μιας και αυτή θα άρχιζε στις 8:00. Καθ’ οδόν προστέθηκαν και άλλοι κάτοικοι στην παρέα μας. Φτάσαμε στην αίθουσα πρώτοι και καθίσαμε, ξαφνιάζοντας τους αριστεριστές που ήταν ήδη εκεί, οι οποίοι αμέσως μεταφέρθηκαν στον εξωτερικό χώρο.
Μετά από 1 ώρα συζητήσεων αποφάσισαν να μπουν μέσα και να ξεκινήσουν την εκδήλωση. Ξεκίνησαν τη συζήτηση λέγοντας “Οι μετανάστες…”. Αυτομάτως τους διακόψαμε τονίζοντας τους τη διαφορά ότι έχουμε να κάνουμε όχι με μετανάστες, αλλά με λαθρομετανάστες, και αποδέχθηκαν τη διόρθωση του όρου…
Όταν ο λόγος έφτασε σε μας, ο συναγωνιστής Τ. Κ. από την Τ.Ο. Μεσσηνίας τους είπε ότι το 95% των Ελλήνων δεν θέλει λαθρομετανάστες στην χώρα… Από τον Πυρήνα Σπάρτης ο συναγωνιστής Γ.Μ. εξύψωσε στη συνέχεια το ηθικό των παρευρισκομένων λέγοντας στο κοινό “Είμαστε Έλληνες εθνικιστές και Χρυσαυγίτες. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”. Άμεσα το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε και η παρέμβαση του μέλους του Πυρήνα Σπάρτης Κ.Χ. με την οποία τόνισε ότι οι πρόγονοι μας έδωσαν αιματηρές μάχες ώστε να μην πατηθεί η χώρα από αλλοφύλους και πως οι σύγχρονοι γραικύλοι πολιτικοί αναίρεσαν όλα αυτά τα κεκτημένα χωρίς να χυθεί σταγόνα αίμα.
Την παρέμβαση έκλεισε το μέλος του Πυρήνα Σπάρτης Γ.Ο. προσπαθώντας να δώσει την γραμμή μας στην εκδήλωση. Τόνισε ότι το πρόβλημα μας αυτή τη στιγμή είναι όντως οι λαθρομετανάστες παρουσιάζοντας τα μεγέθη της ανεργίας που προκαλούν ιδιαίτερα στην ελληνική επαρχία και προτρέποντας τους κατοίκους να πάψουν να απασχολούν λαθρομετανάστες και να δώσουν εργασία σε Έλληνες ανέργους μια και ο αριθμός τους πλέον αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο! Η προτροπή του έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το κοινό και μάλιστα πολλοί ντόπιοι έκαναν προτάσεις για προσφορά εργασίας σε Έλληνες!

http://xryshaygh.wordpress.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΙΛΗΣΕ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: