Featured Posts

19/1/11

Τον διέγραψε ο Καρατζαφέρης επειδή αγωνίστηκε στο πλευρό των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα



Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα ο υποψήφιος (με το κόμμα Καρατζαφέρη) δήμαρχος Θήβας, Νίκος Τούτουζας, διεγράφη από τον Γ. Καρατζαφέρη διότι δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες που τον εμφανίζουν στο πλευρό των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, το προηγουμενο Σάββατο όπου είχαμε και τα γνωστά επεισόδια στην περιοχή. Εάν αληθεύει η συγκεκριμένη είδηση τότε συμπεραίνουμε τα εξής: Α) Η παρουσία των Γεωργιάδη και Πλεύρη στη συγκέντρωση που οδήγησε σε έντονες αντιδράσεις, ήταν εκτός γραμμής Καρατζαφέρη. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να συμβαίνει αφενός γιατί πρόκειται για ηγετικά στελέχη του αφετέρου γιατί θα έπρεπε να διαγραφούν και εκείνοι.
Β) Το κόμμα Καρατζαφέρη όπως έχουμε κατ’ επανάληψη γράψει, είναι εκείνο που θέλει να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον αγώνα των κατοίκων και κανείς άλλος. Την ίδια στιγμή που στέλνει δύο προβεβλημένα στελέχη – βουλευτές σε μία εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των λαθρομεταναστών και εναντίον του ΔΝΤ που ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ, διαγράφει ένα άλλο στέλεχος που δεν έκανε τίποτε παραπάνω.
Γ) Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. θέλει να είναι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ». Μάλιστα εμφανίζεται ιδιαίτερα αδύναμος για μια ακόμη φορά απέναντι στον μαρξιστικό υπόκοσμο που έδωσε τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα και οδήγησαν στην διαγραφή του Ν. Τούτουζα.
Δ) Αποδεικνύεται περίτρανα, με την παρουσία του Ν. Τούτουζα, ότι οι καταγγελίες του Α. Γεωργιάδη περί «διωγμού από Χρυσαυγίτες στα στελέχη του ΛΑΟΣ» ήταν τουλάχιστον ανακριβείς. Ανεπιθύμητοι ήταν μάλλον οι βουλευτές του Καρατζαφέρη που θα πρέπει κάποια στιγμή να τοποθετηθούν στην διαγραφή Τούτουζα. Ήταν σωστή ή λανθασμένη απόφαση; Επίσης θα υπάρξει καταδίκη από το κόμμα Καρατζαφερη για τις ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ του κράτους και τις άδικες συλλήψεις; Έχουν περάσει κάποια εικοσιτετράωρα και ακόμα δεν ακούσαμε κάτι… Δεν είναι οξύμωρο για εκείνους που “ενδιαφέρονται” τόσο για τα προβλήματα του Αγίου Παντελεήμονα;

http://xryshaygh.wordpress.com/

1 σχόλιο:

Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ είπε...

Ο Καρατζαφέρης δεν διέγραψε τον κύριο Τούτουζα επειδή στήριξε τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα. Οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ εδώ και χρόνια στηρίζουμε τους κατοίκους, τους υποστηρίζουμε στα αιτήματα τους και αυτούς αλλά και όλους τους Έλληνες που λείτονται από τη λαθρομετανάστευση και ό,τι αυτή συνεπάγεται (ληστείες, βιασμοί, εγκληματικότητα, πορνεία, ναρκωτικά) κ.α. Οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ έχουν καταθέσει άπειρες ερωτήσεις για τη λαθρομετανάστευση αλλά και ειδικά για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα (και για άλλες περιοχές όπως Μενάνδρου, Σοφοκλέους, Πατήσια, πλατεία Αμερικής, πλατεία Αττικής, Ομόνοια, Πάτρα, κ.α). Μάλιστα οι πρώτοι που ανέδειξαν το πρόβλημα της περιοχής ήταν οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ αλλά και κάτοικοι της περιοχής που ήταν μέλη του κόμματος. Ο κύριος Καραταφέρης λοιπόν διέγραψε τον κύριο Τούτουζα επειδή εθεάθει να συμμετέχει σε επεισόδια κρατώντας λοστό (ή ό,τι ήταν αυτό). Ντροπή η συμπεριφορά των ΜΑΤ που έριξαν δακρυγόνα μέσα στην Εκκλησία λάθος όμως και η συμπεριφορά του κυρίου Τούτουζα.

Αλλού λοιπόν τις λάσπες σας κύριοι της Χρυσής Αυγής.