Featured Posts

7/1/11

«ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»


 
Η Πατρίδα μας ζει σε ένα καθεστώς μιας ξεκάθαρης δικτατορίας, μιας χούντας της πλουτοκρατίας και των πρώην κομμουνιστών, που σήμερα έγιναν σοσιαληστές.
Έχουν στα χέρια τους όλα τα ΜΜΕ, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι δικοί τους, τρομοκρατούν τους πάντες και εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έχουμε νοιώσει σκληρά στο πετσί μας αυτήν την δικτατορία με τις διώξεις, τις σκευωρίες, τις συκοφαντίες και την συνωμοσία της σιωπής. Στα κανάλια αποφεύγουν να καλούν εκπροσώπους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ακόμη και όταν μιλούν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αντίθετα, κάποιοι άλλοι, που παριστάνουν τους εθνικιστές και τους υπερπατριώτες, είναι τακτικοί θαμώνες των τηλεοπτικών παραθύρων και μάλιστα κατόπιν άνωθεν εντολής… Ο λόγος για τον οποίο απολαμβάνουν αυτήν την ειδική μεταχείριση είναι απλός: θέλουν να διαστρεβλώσουν και να αποπροσανατολίσουν το εθνικιστικό κίνημα. Δεν θέλουν ένα εθνικιστικό κίνημα ελεύθερο, αδέσμευτο και ανεξάρτητο.
Μας ερωτούν που βαδίζει η Χρυσή Αυγή. Θα τους πούμε: Βαδίζει στον δρόμο του καθήκοντος υπερήφανα, χωρίς κανέναν συμβιβασμό. Εμείς δεν θα σας πούμε μεγάλα λόγια και τερατώδη ψέματα ότι θα κυβερνήσουμε εντός των προσεχών μηνών. Γνωρίζουμε ότι δεν απευθυνόμαστε σε ηλιθίους ούτε θα επιθυμούσαμε να απευθυνόμαστε σε ηλιθίους.
Με κάθε τρόπο οι μισθοφόροι του καθεστώτος που εξουσιάζουν τις τύχες του λαού μας, μας λένε με τον τρόπο τους, λένε σε εμάς τους Εθνικιστές που επιμένουμε να αγωνιζόμαστε για μια Μεγάλη Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και πάνω απ’ όλα Ελληνική. Μας λένε τι θέλετε εσείς σ’ αυτόν εδώ τον τόπο, γιατί αγωνίζεστε; Καταλάβετέ το: ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ! Τι θα κάνετε σε μια χώρα, στην οποία έχουμε φέρει 3 εκατομμύρια ξένους, που θα καταστρέψουν την εθνική και φυλετική σας ταυτότητα; Να ξέρετε θα φέρουμε και άλλους και θα τους κάνουμε και αυτούς «Έλληνες»…
Με κάθε τρόπο μας επαναλαμβάνουν για ποιο Έθνος μιλάτε; Εδώ ο ίδιος ο υπουργός των εξωτερικών σας αποκαλεί μέσα στην ίδια την Αθήνα την Κωνσταντινούπολη Ινσταμπούλ και εσείς ακόμη μιλάτε για σκλαβωμένες πατρίδες; Δεν βλέπετε ότι καταργήσαμε την Ιστορία σας και ότι τα παιδιά σας σε λίγα χρόνια δεν θα γνωρίζουν τίποτε για το παρελθόν αυτού του τόπου; Είμαστε πολλοί, δυνατοί και θα σας σαρώσουμε. Τελειώσατε, δεν το ακούτε;
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ: ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΕΡΕΙΠΙΑ ΟΠΩΣ ΣΩΡΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ. ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ, ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ: ΠΟΤΕ! ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΙΔΟΥ TO ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: