Featured Posts

18/12/10

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ! Νέα επεισόδια στην Πάτρα....



 
Σοβαρά επεισόδια για δεύτερη μέρα στο λιμάνι της Πάτρα μεταξύ ομάδων οπλισμένων μεταναστών και της αστυνομίας. 
Ο "πόλεμος" μεταξύ μεταναστών συνεχίζεται για δεύτερη μέρα στο λιμάνι της Πάτρας με την αστυνομία να προσπαθεί να αποτρέψει την ένταση.

Από χθες το μεσημέρι ομάδες μεταναστών, οπλισμένες με μαχαίρια, σιδηρολοστούς , πέτρες και γκλομπς ξεκίνησαν με άγριες διαθέσεις για να συναντηθούν στη λιμενική ζώνη της Πάτρας. Οι πρώτες συμπλοκές σημειώθηκαν στην Όθωνος Αμαλίας αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να τους απωθήσουν.
Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, η αστυνομία κατάφερε να απομονώσει δύο ομάδες μεταναστών επίσης οπλισμένοι σαν αστακοί και να μην έρθουν σε επαφή. Η ένταση τώρα είναι μεγάλη με την αστυνομία να προσπαθεί ακόμη να εμποδίσει τις συμπλοκές.
Εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ ομάδων μεταναστών είχαμε και εχθές στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, κοντά στο λιμάνι της Πάτρας. Οι ομάδες μεταναστών άρχισαν να πετούν πέτρες η μία εναντίον της άλλης, ενώ κατά τη διάρκεια της συμπλοκής χρησιμοποιήθηκαν ξύλα, σιδερολοστοί και άλλα αντικείμενα.
Επίσης, κάποιοι έβαλαν φωτιά σε κτίσμα επί της πλατείας Δροσοπούλου.
Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έκαναν χρήση δακρυγόνων για να σταματήσουν οι συμπλοκές ενώ κατέφθασαν και πυροσβεστικά οχήματα για να κατασβέσουν τη φωτιά, πριν αυτή επεκταθεί.
Η αιτία των συμπλοκών είναι για το πια ομάδα θα επιβληθεί στο λιμάνι της Πάτρας. Επεισόδια επίσης σημειώνονται όταν οι αρχές εμποδίζουν τους μετανάστες να διαφύγουν παράνομα από την χώρα σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία.

Πηγή φωτογραφίας: thebest.gr

http://news247.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ