Featured Posts

3/12/10

ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ


Από το Γραφείο Τύπου του Βουλευτή Α’ Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ. Αθ. Πλεύρη λάβαμε το παρακάτω δελτίο Τύπου: Αθήνα 02 Δεκεμβρίου 2010: Στο φύλλο της εφημερίδος σας στις 01.12.2010 αναφέρεσθε, προφανώς από εσφαλμένη πληροφόρηση, ότι η παρουσία σας σε τηλεοπτική εκπομπή στο σταθμό «KONTRA» ακυρώθηκε λόγω δικών μου πιέσεων στην παρουσιάστρια. Διαψεύδω κατηγορηματικά το εν λόγω γεγονός, καθώς ουδέποτε έχω αρνηθεί τον διάλογο στον οιονδήποτε, κάτι το οποίο είναι απόλυτα αντίθετο με τις αρχές μου. Σας καλώ δε, όπως προβείτε στην αποκατάσταση της αλήθειας προς αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων. Εκ του Γραφείου Τύπου του Βουλευτού Α’ Αθηνών με τον ΛΑ.Ο.Σ. Αθανασίου Πλεύρη
 Απάντηση: Το επίμαχο άρθρο εγράφη κατόπιν τηλεφωνικής μου επικοινωνίας με τη δημοσιογράφο-παρουσιάστρια της εν λόγω εκπομπής, κατά την οποία πληροφορήθηκα ότι η προς εμέ πρόσκληση ακυρώνεται λόγω πιέσεων εκ μέρους του βουλευτή Πλεύρη. Δεν μπορώ να γνωρίζω εάν τα λεγόμενα της δημοσιογράφου είναι ψευδή. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ!
Σε νεώτερη επικοινωνία μας, η ίδια δημοσιογράφος διευκρίνισε πως η πρώτη ερώτηση που θέτουν κάθε φορά οι εκπρόσωποι ΟΛΩΝ των κομμάτων είναι αν στο πάνελ θα μετέχει Χρυσαυγίτης. Και πως ειδικά εκ μέρους του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. το συγκεκριμένο ζήτημα τίθεται κατά κόρον. Ο κ. Πλεύρης λοιπόν διαχωρίζει την προσωπική του θέση από την θέση του κόμματός του;
Παρ’ όλα αυτά, αναγνωρίζοντας την καλή πρόθεση του εν λόγω βουλευτή, καλώ δημόσια τον ίδιο, αλλά και τους υπευθύνους του τηλεοπτικού σταθμού «ΚΟΝΤRA», ώστε τις προσεχείς ημέρες να προγραμματιστεί κοινή παρουσία μας σε ανάλογη ενημερωτική εκπομπή προς διευθέτηση του ζητήματος.
Ηλίας Κασιδιάρης
Υ.Γ. Εάν δεν πραγματοποιηθεί η εν λόγω εκπομπή, τότε πολύ απλά υπάρχει ΑΡΝΗΣΗ, είτε εκ μέρους του σταθμού, είτε εκ μέρους του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ.

«…Η ίδια δημοσιογράφος διευκρίνισε πως η πρώτη ερώτηση που θέτουν κάθε φορά οι εκπρόσωποι ΟΛΩΝ των κομμάτων είναι αν στο πάνελ θα μετέχει Χρυσαυγίτης. Και πως ειδικά εκ μέρους του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. το συγκεκριμένο ζήτημα τίθεται κατά κόρον.»

 

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: