Featured Posts

26/11/10

Το βρήκαμε τώρα... "Αυτόνομοι Εθνικιστές"




Για τον παραμορφωτικό ρόλο των ΜΜΕ στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης δεν υπάρχει λόγος να γράψουμε και πολλά. Για τον ρόλο που παίζουν οι μηχανισμοί του κράτους στην προσπάθειά τους να ενοχοποιήσουν τον Εθνικισμό γνωρίζετε σίγουρα και είναι περιττό να αναφέρουμε περισσότερα. Αφορμή για το μικρό αυτό κείμενο υπήρξε η πρόσφατη σύλληψη δύο ατόμων οι οποίοι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς κλιμακίων της αστυνομίας αλλά και του "αστυνομικού ρεπορτάζ" των ΜΜΕ επρόκειτο να προβούν σε εμπρησμό συναγωγής στην πρωτεύουσα. Η είδηση αλλά και η μυστήρια ομολογουμένως υπόθεση γενικότερα έχουν πολλά κενά και μπάζουν από παντού και αυτό το καταλαβαίνουν όσοι διατηρούν σώας τας φρένας, όμως εντύπωση έκανε από την πρώτη στιγμή τόσο η υποτιθέμενη "ομολογία" των δύο ατόμων όσο και η "δήλωσή" τους ότι είναι ...Αυτόνομοι Εθνικιστές.


Διαβάστε σχετικά εδώ ένα "έγκυρο" ρεπορτάζ της χαφιεδοφυλλάδας και πολλάκις τρομολάγνας Espresso: http://www.madata.gr/epikairotita/social/83304.html.

Ενώ λοιπόν μέχρι χτες δεν υπήρχε καμιά πληροφορία για τα δύο αυτά άτομα, σήμερα ως δια μαγείας κάποιοι φαίνεται να βρήκαν τη λύση για την ταυτότητά τους... "Αυτόνομοι Εθνικιστές" και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι η συνεργασία του κράτους με το παρακράτος και η μεθοδευμένη συκοφάντηση της Ελεύθερης Φωνής των Εθνικιστών θα μας βρίσκει σε κάθε περίπτωση ενάντιους και αντιμέτωπους. Ό,τι και να κάνετε, ό,τι και να σκαρφιστείτε αξιοθρήνητοι καναλάρχες, αστείοι λακέδες δημοσιογράφοι και λοιπά χαφιεδόσκυλα δεν θα μας κάνετε "καμμένο χαρτί" όπως άλλους κι άλλους. Η περηφάνια μας, η καρδιά μας και η δύναμη της ψυχής μας μας προστάζουν να καταγγείλουμε τα μεθοδευμένα σχέδια της αναζήτησης εθνικιστικών "άλλοθι" και της υποτιθέμενης συμμετοχής Αυτόνομων συντρόφων σε οποιαδήποτε ενέργεια σας κατεβαίνει από το μυαλό ότι γίνεται προκειμένου να δημιουργήσετε εντυπώσεις αποτελεσματικότητας του έργου σας και να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη από τα πραγματικά και μείζονα προβλήματα των ημερών.

Τις παρακρατικές σας προβοκάτσιες να τις βάλετε εκεί που ξέρετε. Εκεί που οι προιστάμενοι σας σας βάζουν δάχτυλο. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!
http://autonomesskepseis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: