Featured Posts

6/10/10

Ο ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλος "ρίχνει το γάντι" σε αντιπροσώπους για την διαρροή του ΚΥΣΕΑ

 ImageΝα τοποθετηθούν οι αντπρόσωποι της Lockheed Martin και της Rheinmetall για το αν διέρρευσαν αυτοί το περιεχόμενο του ΚΥΣΕΑ με το οποίο εγκρίθηκαν οι προμήθειες των κιτ των κινητήρων F-16 και ορισμένων άλλων ανταλλακτικών και η ενδιάμεση προμήθεια ύψους  52 εκατ. ευρώ για την προμήθεια πυρομαχικών των 120 χλστ. των αρμάτων μάχης LEO2HEL/A4, ζήτησε κατά την διάρκεια της συνέντευξής του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλος. Μάλιστα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ειδικά στο θέμα αυτό ήταν χειμαρρώδης δηλώνοντας σε σχετική ερώτηση τα εξής:
«Δεν ξέρω τι λέει ο κ. Πλέσσας (σ.σ. ο γενικός διευθυντής της Lockheed στην Ελλάδα) ή η Rheinmetall. Σύμφωνα με αυτά που είπατε, αυτό είναι προπέτεια αν το έχουν κάνει.  Είναι προπετείς. Τους καλώ, δε, να τοποθετηθούν με ανακοινώσεις και δελτία Τύπου σε αυτά που είπα. Να δώσουν εξηγήσεις. Να πουν αν αληθεύει ή όχι και τι ακριβώς έκαναν. Εάν το έκαναν, είναι προπέτεια και πρόκληση»
Μέχρι αργά το βράδυ ούτε ο Ντένης Πλέσσας εκ μέρους της Lockheed Martin, ούτε οι Γεώριος Πιντέλας και Δημήτρης Μανωλόπουλος εκ μέρους της Rheinmetall, είχαν απαντήσει στην πρόκληση που τους είχε απευθύνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Συνεργάτες του υπουργού υποστήριζαν ότι «Η σιωπή σημαίνει ενοχή σε αυτή την περίπτωση».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: