Featured Posts

19/7/10

Εν ψυχρώ δολοφονία γνωστού δημοσιογράφου και blogger


Θέμα της ημέρας η δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια τα ξημερώματα έξω από σπίτι του στην Ηλιούπολη. Ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ αναδείχθηκε ως συνεργάτης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (συνεργασία που λύθηκε το 2008) και μετέπειτα συνεργάτης του Θέμου Αναστασιάδη κι ως κύριος διαχειριστής του διάσημου ιστολογίου “http://troktiko.blogspot.com/”.Το ερώτημα που γεννάται είναι εάν σε αυτή την χώρα των κλεφτών, των ρουφιάνων, των προδοτών, των ανθελλήνων, των δολοφόνων, υπάρχει κάτι υγιές για να ελπίσουμε σε αυτό. Απάντηση δεν θα βρούμε, το πολύ να ακούσουμε μόνο τα διαχρονικά κούφια λόγια, το μόνο υγιές σίγουρα είναι ο εαυτός μας και ο αγώνας μας και μόνο σε αυτό μπορούμε να βασιστούμε.
Καταδικάζουμε όλο το κατευθυνόμενο σύστημα τρομοκρατίας που έχει διογκωθεί τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας και ξεκινάει από τις βόμβες αναρχικών παρακρατικών και καταλήγει σε μαφιόζικες εκτελέσεις. Θεωρούμε ότι το Κράτος είναι υπεύθυνο με την στάση του και δηλώνουμε ότι οι Έλληνες εδώ και καιρό δεν θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς διότι κανείς δεν μπορεί να τους το εξασφαλίσει αυτό. Από τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών, έως τους θανάτους Ελλήνων εργαζομένων από αναρχοαριστερούς όπως αυτών της Marfin, υπάρχει ένας κοινός συντελεστής που ονομάζεται “κρατική αδιαφορία” και πάει παράλληλα με την “ασυδοσία”.
Και τελικά, όποιος έχει και λίγη παρατηρητικότητα, θα προσέξει ότι η πολυλατρεμένη “Δημοκρατία” στην ίδια την εφαρμογή της είναι που τρώει ακόμα και τα δικά της παιδιά.

http://xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: